П'ять речей, які повернуть вас у дитинство / фото ua.depositphotos.com

Деякі речі символізують цілі покоління. Вони назавжди закарбовуються в пам'яті людей і асоціюються з унікальними емоціями дитинства або спогадами.

УНІАН зібрав перевтілення добре забутих старих продуктів і товарів в нових, сучасних інтерпретаціях, які точно не залишать вас без почуття ностальгії.

Hot Wheels Super Mario

Машинки Hot Wheels - це унікальна лінійка іграшок, яка за всю свою історію змогла зібрати цілу армію фанатів по всьому світу. Бренд завжди славився своїми якісними модельками машин з унікальним дизайном. Саме тому комбінація незвичайного дизайну Hot Wheels з популярною аркадною грою про водопровідника Super Mario донині викликає бурю емоцій.

Відео дня
фото Nintendo

Виробники відтворили іграшку в образі водопровідника і ті потрапили в яблучко. Знайомі вуса, кепка та інші атрибути популярних персонажів гри на машинках Hot Wheels Super Mario повертають за часів дитинства, контролерів Dendy і тієї щирої безтурботності.

Polaroid XXI століття

Напевно всі діти 90-х пам'ятають знаменитий фотоапарат Polaroid, який відрізнявся тим, що друкував фотографію буквально відразу після натискання кнопки. Лише одна спроба, один спалах і кілька хвилин були потрібні для прояву фотографії.

фото ua.depositphotos.com

Не так давно виробники Polaroid вирішили зіграти на ностальгії користувачів і випустили спадкоємця легендарної моделі фотоапарата – PIC300. І потрапили точно в ціль, бо безсумнівно такий подарунок порадує будь-якого дорослої людини і дозволить йому ще раз насолодитися чарами створення моментальних фізичних фотографій.

Покемономанія

Покемони - це ціла культура закінчення 90-х, яка сформувалася завдяки мультсеріалу Pokémon. Тисячі підлітків вступили в баталії, використовуючи різні атрибути у вигляді карток, наклейок з метою створити свою ідеальну команду фантастичних звірків.

фото ua.depositphotos.com

Наступний етап покемономанії припав на вихід популярної гри з елементами віртуальної реальності – Pokémon Go. Мільйони фанатів по всьому світу зі смартфонами в руках пішли досліджувати світ і шукати нових вихованців в свою команду і колекцію.

У 2021 році, бренд також підігрів інтерес до франшизи створивши лінійку футболок з популярними героями оригінальної саги. Вироби мають попит серед людей всіх вікових груп, що тільки підтверджує любов фанатів до покемонів.

Тамагочі

Тамагочі - це частина і порятунок дітей минулої епохи, які хотіли, але не могли завести домашніх вихованців. Кілька років тому, японська компанія-творець вирішила перезапустити іграшку і випустила кілька нових варіантів виробу.

фото ua.depositphotos.com

Оновлені моделі отримали кольоровий дисплей, можливість під'єднатися до смартфона за бездротовими технологіями і синхронізуватися з іншими пристроями. Тепер звірків можна обміняти, одружити і навіть виводити потомство.

Також, розробники вирішили відмовитися від вигадки минулого, коли тамагочі могли вмирати, оскільки порахували, що така ідея занадто травмує дітей.

Смачна допомога з 90-х

Жувальна гумка Love is, Turbo, цукерки Mamba, напої з пакетиків Yupi і Zuko, печиво Wagon Wheels і газована вода Dr. Pepper вважаються культовими солодощами 90-х, які подобалися всім дітям і назавжди залишилися в пам'яті як частинка дитинства. На хвилі ностальгії багато брендів вирішили повернути людям улюблені товари і на полицях магазинів сьогодні можна зустріти деякі популярні в минулому товари.

Деякі винахідники пішли ще далі і почали формувати тематичні бокси з наповненням з солодощів 90-х, відкривши який на кілька миттєвостей можна перенестися в минуле і отримати давно забуті емоції.

фото universam24.com.ua

90-ті давно пройшли, проте в пам'яті більшості людей, цей період залишився як один з найсвітліших і насичених проміжків часу. На сьогодні існує безліч способів повернутися в ті часи, відчути старі емоції і відчути щиру ностальгію, яка так чи інакше проявляється в кожної людини.

Вас також можуть зацікавити новини: