REUTERS

Від початку поточної доби, станом на 14.00 сьогодні в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано дві ворожі збройні провокації, обидві - на Донецькому напрямку.

Читайте такожОкупанти сьогодні 7 разів вгатили по силах ООС

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник Міністерства оборони України, полковник Олександр Мотузяник під час прес-брифінгу щодо ситуації зоні ООС.

Відео дня

Так, за його даними, близько першої години ночі ворог обстріляв з кулеметів укріплення підрозділів Об’єднаних сил неподалік села Тарамчук. Обстріл вівся з напрямку населеного пункту Оленівка.

За словами Мотузяника, у відповідь українські оборонці застосували аналогічну зброю.

Вдруге російсько-окупаційні війська порушили режим тиші біля села Водяне, витративши сім мінометних боєприпасів калібру 82 мм.

«Обстріл зафіксовано о пів на дванадцяту дня з боку Ужівки. Вогонь у відповідь військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил не відкривали», - сказав речник Міноборони.

Він повідомив, що ситуація повністю контрольована українськими підрозділами зі складу Об’єднаних сил. Втрат у лавах Об’єднаних сил від початку цієї доби немає, зазначив Мотузяник.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим тиші. Вчора внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув і не дістав поранення.