Кремль не має наміру скасовувати" переможний " парад у Москві на 9 травня-Пєсков / REUTERS

Російська Федерація не збирається скасовувати свій "переможний" шабаш на 9 травня. У Кремлі запевняють, що в цей день традиційний військовий парад в Москві - відбудеться.

Нагадаємо, що минулого року російська влада також організувала відповідну ходу, але, "на жаль", без параду авіації - її армія РФ втратила занадто багато на фронті в Україні. 

Про нові "плани" Москви заявив особисто прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, коментуючи рішення про скасування парадів в Бєлгородській та Курській областях. 

Відео дня

"Це прерогатива глав регіонів. Вони приймають рішення виходячи з інтересів забезпечення безпеки громадян. Це головний і єдиний пріоритет. Що стосується головного параду - він готується, планується", - вказав він.

Губернатори РФ збунтувалися проти параду на 9 травня

Нагадаємо, що сьогодні губернатори Курської та Бєлгородської областей раптово оголосили, що не мають наміру влаштовувати парад "перемоги" на 9 травня. Там уточнили, що відповідні рішення прийняли з міркувань безпеки.

Тирадою на цей рахунок відзначився губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков. За його словами, Росія не хоче провокувати "противника" великим скупченням техніки в центрі міста. 

Вас також можуть зацікавити новини: