Шулявський міст закрили на реконструкцію / фото instagram.com/shuliavskiimost

У столичного Шулявського шляхопроводу, яким раніше повністю перекрили рух через реконструкцію, з'явилася особиста сторінка в Instagram.

"Сьогодні вночі мене почали розбирати. Я хвилююся", - йдеться у першому пості, датованому 17 березня.

Пізніше був опублікований другий пост, в якому міст "розповів, що з нього вже зняли верхній шар асфальту". "З мене зняли шар асфальту. Напевно, турботливі люди не хочуть, щоб мені було спекотно в такий сонячний весняний день", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

 Читайте також"Звідки впав міст?!": соцмережі вибухнули фотожабами через обвал Шулявського шляхопроводу

Як повідомляв УНІАН, рух транспорту на час реконструкції Шулявського шляхопроводу організовано прилеглими вулицями. Так, на шляхах об’їзду передбачено організацію одностороннього руху автомобільного транспорту, а саме: вулиця Антона Цедіка (до перетину з вулицею Петра Нестерова) та вулиця Петра Нестерова будуть переведені в режим одностороннього руху; вулиця Гарматна (до перетину з вулицею Виборзькою) та вулиця Виборзька також будуть переведені в режим одностороннього руху.

Громадський транспорт з 17 березня на час реконструкції Шулявського шляхопроводу змінить свою роботу, в тому числі маршрутні таксі. 

У Києві 18 серпня 2018 року було перекрито з’їзди з Шулявського шляхопроводу у зв’язку з початком реконструкції розв’язки. Реконструкція триватиме близько 1,5 роки, вартість робіт - 830 млн грн.