Чоловік хоче, щоб друге ім'я дочки було Галадріель / колаж УНІАН, фото Amazon Prime Video, ua.depositphotos.com

Одна жінка сумнівається в тому, яке ім'я вибрав її чоловік для своєї дитини,  вона стурбована тим, що над ним будуть знущатися через це. Причина в тому, що це ім'я персонажа з "Володаря перстнів". Що ще цікавіше, так це те, що у дитини буде індійське ім'я.

Як пише mirror, звернувшись до Reddit за порадою, жінка пояснила: "Я біла, а він індієць. У нас пологи в січні. Я піднімала тему імені в першому триместрі. У мене було кілька комбінацій імені та по батькові, які добре поєднувалися. Моїм найкращим вибором була Майла. Він каже, що хоче, щоб у неї було індійське ім'я. Тож він запропонував Майю, і я пішла на компроміс, щоб уникнути такого імені, як Рія".

Хоча вони змогли без проблем домовитися про ім'я, саме тут їхні думки перестали збігатися. Пояснюючи причину їхніх розбіжностей, вона пояснила: "Він хоче, щоб її друге ім'я було Галадріель. Так, як у "Володарі перстнів". Майя Галадріель".

Відео дня

Натомість мама запропонувала інші імена персонажів із знакових книг Дж. Р. Р. Толкіна, які можуть більше відповідати імені Майя, але він не зрушив з місця. Анонімна жінка пояснила: "Отже, я сказала, як щодо Майї Арвен або Майї Еовін, якщо ми застрягли на цій ельфійській темі. Він каже, що абсолютно ні".

Майбутня мама висловила занепокоєння з приводу того, що над її дитиною будуть знущатися, і запитала, як їй слід "передумати". Вона додала: "Я б воліла, щоб у неї не було другого імені, ніж у Галадріель. Я за круті, унікальні імена, але для мене це ні".

Деякі пропонували їй просто сказати "Ні", але, за словами жінки, це не спрацювало. У коментарі до оригінального допису вона сказала: "Я сказала йому ні. Я дійсно розлютилася і пішла гуляти, ха! Він повністю вибрав це друге ім'я. Ми ніколи не сварилися через дрібниці раніше за всі шість років нашого спільного життя. Це смішно".

Цікаві випадки з іменами дітей

Всі батьки знають, що вибрати правильне ім'я для дитини може бути дуже складно. Є багато місць, з яких можна черпати натхнення - наприклад, улюблений фільм, покійні родичі або навіть улюблена книга. Одна жінка розповіла, що її сестра, якій подобається Роман "Павутина Шарлотти", вибрала таке погане ім'я для свого сина, що їй потрібно його змінити.

Вас також можуть зацікавити новини: