Ілюстрація REUTERS

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" з 1 грудня 2019 року залишила мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на рівні листопада – 7033,2 гривні за тисячу кубометрів, говориться в повідомленні компанії.

Читайте такожГлава "Укренерго" пояснивши, як знизити ціну електроенергії для промисловості на 15-20%

Максимальні ціни на природний газ для промспоживачів з 1 грудня також не зміняться і становитимуть 7755,6 гривні за тисячу кубометрів, що відповідає ціні листопада.

Відео дня

Як зазначили в компанії, цінові пропозиції "Нафтогазу" диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Якщо покупець не має заборгованості перед "Нафтогазом" або купуватиме не менше 50 тисяч кубометрів газу на місяць, то для нього встановлюється мінімальна ціна. У всіх інших випадках застосовується вища ціна.

Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді "Нафтогаз" підвищив мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 19,6% у порівнянні з жовтнем – до 7033,2 гривні за тисячу кубометрів.

Максимальні ціни для промспоживачів з 1 листопада зросли на 18,4% - до 7755,6 гривні.

Довідка УНІАН. НАК "Нафтогаз України" – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають близько 90% газу і нафти в країні. НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти та газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.