Інвесткомпанію запідозрили у незаконному використанні програмного забезпечення / Фото УНІАН

Представники Служби безпеки України, які проводять обшук в офісі інвестиційної компанії Dragon Capital, мають рішення суду про вилучення комп'ютерної техніки, і йдеться про незаконне використання програмного забезпечення.

Читайте такожСуд дозволив обшуки в "Укроборонпромі": підозрюють у співпраці з фіктивними фірмами

Про це повідомила представник прес-служби інвесткомпанії Ольга Белобловська в соцмережі Facebook.

Відео дня

«Компанія легально і офіційно купила цю програму. Хочуть вилучити всі комп'ютери і паралізувати роботу», - написала вона.

Пізніше Белобловська повідомила у Facebook, що обшук проводився в «рамках закону і пристойності».

«Ми добровільно надали всю необхідну слідчим інформацію, і на даний момент обшук нібито завершений. Вилучали не всі комп'ютери. Повертаємося до роботи», - зазначила вона.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході сьогоднішнього засідання уряду доручив урядовому уповноваженому з'ясувати причину обшуків, які проводить Служба безпеки України в інвестиційній компанії Dragon Capital.

Довідка УНІАН. Інвестиційна компанія Dragon Capital (м. Київ) заснована в 2000 році й спеціалізується на інвестиційно-банківських і брокерських послугах для корпоративних і приватних клієнтів. Міноритарним пакетом Dragon Capital з 2007 року володіє один із найбільших світових банків Goldman Sachs. Генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала є президентом Європейської Бізнес Асоціації в Україні.