Олена Прекрасна

Для жінок, Серіали
1 серія
2 серія
3 серія
4 серія
Серіал Олена Прекрасна
Олена Прекрасна дивитися онлайн безкоштовно всі серії в гарній якості

Дмитро Реснічкін - автор популярних романів, його талантом захоплюються мільйони жінок. Але насправді читачки навіть не здогадуються про те, що написав ці книги Дмитро. А все через те, що на обкладинках завжди красується фотографія і ім'я зовсім іншої людини - Едуарда Громова. Вся слава дістається йому, але він не бере участі у написанні, а лише видає твори Дмитра.

Олена Реснічкіна - дуже красива і дуже рішуча дівчина. Хоча вона одружена з талановитим і добре оплачуваних романістом три роки, Олена хоче бути медійною особистістю і «купатися» в променях слави Дмитра.

Єдине рішення, яке бачить Олена – вмовити чоловіка зробити пластичну операцію, аби постати перед читачами в новому образі. Дмитро погоджується вкрай неохоче і тільки тому, що хоче бачити свою улюблену дружину щасливою.

Як такий вчинок змінить життя героїв дивись читайте на УНІАН.

Рік: 2019
Країна: Україна
Актори: Елизавета Майська, Феліпенко Юрій, Батирєв Антон, Давидов Олександр, Ларіна Ольга, Іващенко Ігор, Маестреллі Зедек, Флоренцев Станіслав, Борсюк Анатолій, Бабенков В'ячеслав, Октябрський Констянтин, Красовська Слава, Аугуст Михайло.

схожі
Усі новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся