Шльопанці повинні щільно сидіти на ніжці / фото ru.depositphotos.com

Чи не кожна модниця колись стикалася з підбором літнього взуття. Насправді, це не так-то просто і зробити. У магазині вам може здатися, що взуття ідеально сидить на вашій ніжці, але при тривалій ходьбі все виявиться зовсім не так.

Розповідаємо, як правильно вибирати шльопанці і які шльопанці краще. 

Як правильно повинні сидіти шльопанці - головні поради

В першу чергу, шльопанці потрібно вибирати за розміром, тоді багатьох проблем можна буде уникнути. Однак це не всі правила, дотримання яких зроблять вашу ходьбу зручною і комфортною.

Відео дня

Зверніть увагу на наступні нюанси:

  • п'ята і пальці не повинні "висіти в повітрі";
  • шльопанці стійко сидять на нозі;
  • форма устілки повторює вигин стопи.

Якщо ви замовляєте взуття в інтернеті і не знаєте, як вибрати шльопанці за розміром, то запам'ятайте важливе правило: виміряйте свою стопу і купіть взуття точно такого ж або на 0,5 розміру більше. Тоді вам буде максимально комфортно його носити.

Які шльопанці краще - збережіть цей список

Влітку, як і в інший час року, часто бувають дощі. Тому в ідеалі потрібно, щоб взуття було непромокаючим і зробленим зі шкіри або гуми. Якщо ж ви оберете тканинні шльопанці, то ризикуєте вже через пару тижнів викинути їх.

Крім того, звертайте увагу і на інші пункти:

  • взуття не повинно ковзати по гладкій поверхні;
  • воно легке при ходьбі;
  • м'яке взуття не буде натирати шкіру;
  • нога легко входить і виходить.

В цілому, підбирати взуття варто за власними відчуттями. Якщо вам комфортно в ньому і вам подобається його зовнішній вигляд, то сміливо купуйте. А прислухаючись до порад УНІАН, ви не тільки зможете підібрати красиві, але і практичні шльопанці, які прослужать вам багато років.

Раніше УНІАН розповідав, як вибрати босоніжки на літо.

Вас також можуть зацікавити новини: