Догляд за обличчям повинен бути щоденним / ua.depositphotos.com

Що таке вік для сучасної жінки? Звичайно, тільки цифри в паспорті. І в 30, і в 40, і в 50, і навіть в 60 ми можемо мати такий вигляд, ніби нам все ще 20. Насправді це можна дуже легко зробити, якщо знати як.

УНІАН розповідає, як мати вигляд молодший за свої роки.

Як мати молодший вигляд в 40 років - позбавляємося від зморшок

Чи можна в 45 мати вигляд на 30? Звичайно, якщо ви позбудетеся від перших ознак старіння - зморшкуватих рук і шиї. Домашній догляд вам навряд чи допоможе, тому навіть не варто витрачати на нього час і гроші. Зверніться за допомогою до фахівців, які підберуть для вас спеціальний курс процедур. А домашній догляд тільки буде тримати вашу шкіру, так би мовити, в ремісії.

Відео дня

Також варто звернути увагу на зону декольте. Вона видає реальний вік жінки. Однак за нею потрібен більш ретельний і дбайливий догляд, адже в цій зоні дуже ніжна шкіра.

Якщо ж ви хочете вдома підтримувати результат, то можете знайти спеціальний масажер. Він буде розганяти кров і робити шкіру більш пружною.

Крім того, якщо ви не знаєте, що можна зробити з обличчям, щоб мати молодший вигляд, то просто дотримуйтесь цих порад:

  • підберіть ніжний очищуючий засіб для обличчя;
  • зволожуйте його після вмивання;
  • щодня наносьте сонцезахисний крем;
  • видаляйте волоски над верхньою губою і на щоках;
  • робіть домашній щадний пілінг;
  • наносьте легкий макіяж.

Враховуйте, що підбирати засоби варто виходячи з типу вашої шкіри. Якщо не можете зробити це самостійно, зверніться до косметолога або дерматолога.

Очищення - один з головних етапів для здорової і красивої шкіри / ua.depositphotos.com

Як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу - проста порада

Кожна з нас приховує недоліки шкіри під товстим шаром тонального крему. Але не всі знають, наскільки він шкідливий. В першу чергу він забиває пори, в результаті чого ваша шкіра просто не дихає. По-друге, товстий шар крему виглядає, як маска, і скочується, що призводить до жахливого ефекту.

Тому перша і головна порада - наносите пудру з легкою текстурою замість тонального крему. Додайте трохи хайлайтера для блиску шкіри. Нанесіть на вії туш і нафарбуйте губи помадою світлого відтінку. Тепер ви знаєте, яке обличчя має молодший вигляд.

Як одягатися після 50, щоб мати молодший вигляд - топ найкращих речей

З першими ознаками старіння, і як від них позбутися, ми розібралися. Тепер поговоримо про одяг, який має не менш вагомий вплив. 

Вам раз і назавжди варто забути про об'ємні речі, бо вони жінкам після 50 тільки надають ще більше віку. Краще підбирати монолуки з цікавими деталями.

Наприклад, зверніть увагу на брючні костюми зі штанами-палаццо. Доповніть образ яскравою шовковою хусткою, пов'язаною на шиї, або стильним капелюхом. У такому аутфіті вас буде неможливо відрізнити від француженки.

Не менш привабливий вигляд матиме сукня прямого крою довжини міді. Маленькі підбори додадуть вашому образу елегантності і жіночності, а ваші ніжки стануть візуально стрункішими. 

Спортивний костюм - ще один варіант, як за допомогою одягу мати молодший вигляд. Він не повинен бути занадто приталеним і занадто вільним. Вибирайте помірний крій, який приховає недоліки фігури, якщо вони у вас є. Тобто вам повинно бути комфортно в ньому.

Не менш важливе правило для жінок, які не знають, як мати молодший вигляд в 50 років - вибирайте одяг світлих відтінків. Забудьте про червоний, жовтий, зелений, бордовий кольори. Віддавайте перевагу більш пастельним відтінкам.

Ці прості поради дозволять вам раз і назавжди забути про цифри в паспорті і насолоджувати молодим зовнішнім виглядом. А оточуючі будуть із захопленням за вами спостерігати.

Вас також можуть зацікавити новини: