Як використовувати губку для посуду / фото ua.depositphotos.com

Фрукти і овочі псуються навіть в холодильнику, залишаючи огидний запах? Поширена проблема. Не поспішайте засмучуватися - УНІАН дізнався, як губка для посуду може розв'язати її.

Раніше ми вже розбиралися, якими є терміни зберігання продуктів в холодильнику, і які дії призводять до того, що їжа швидко втрачає свіжість. Тепер ділимося порадами, як позбутися від "аромату" зів'ялих продуктів і зайвої вологості в холодильнику.

Губка для миття посуду від запаху в холодильнику - як використовувати

Навіщо губка для посуду в холодильнику - лайфхак / фото ua.depositphotos.com

Зараз на ринку є безліч спеціальних поглиначів запаху в холодильнику, які прибирають неприємний "шлейф" від надмірно ароматних продуктів або таких, що вже зіпсувалися. Але в екстреному випадку позбутися від смороду можна і без них, для чого достатнього просто покласти губку в холодильник.

Відео дня

Помістіть губку в ємність, яка підходить за розміром, злегка збризніть її водою і посипте харчовою содою. Вже за кілька годин ніщо не нагадуватиме про запах.

Як губка для посуду продовжує життя овочам і фруктам в холодильнику

Однією з причин в'янення продуктів може бути зайва вологість в холодильнику. Від неї можна легко позбутися, помістивши в холодильник що-небудь, що швидко вбирає рідину (з цим завданням ефективно справляється поролонова губка).

Просто покладіть губку на полицю з овочами в холодильнику і періодично діставайте, віджимайте і просушуйте. Це дозволить вам надовго забути про проблему з надмірною вологістю.

Губка для миття посуду замість сумки-холодильника - простий лайфхак

Ось і ще одна причина, навіщо класти губку в холодильник. Змочені водою і заморожені поролонові губки здатні виручити вас, коли потрібно зберегти швидкопсувні продукти, але спеціальної сумки-холодильника або термопакета під руками не виявилося. Просто обкласти губками напої або їжу, які повинні залишатися холодними, і вони допоможуть зберегти їх температуру на кілька годин.

Вас також можуть зацікавити новини: