Чи зраджує чоловік-сигнали / depositphotos.com

Жіноча інтуїція - незрозуміле наукою явище, яке часто веде представниць прекрасної статі до істини. Неможливо пояснити, як дами відчувають біду, що наближається, але практично завжди в підсумку виявляються праві. УНІАН розповість, як дізнатися - чи був чоловік з іншою і вивести зрадника на чисту воду.

Як дізнатися, чи зраджує чоловік - ознаки

Ознаки зради - на що звернути увагу / фото ua.depositphotos.com

Психологи визначили кілька найбільш очевидних поведінкових факторів, наявність яких має викликати підозри. Якщо ви помічаєте, що хоча б половина з нижчеперелічених пунктів збігаються - задумайтеся, чи не зіпсувалася погода у вашому домі.

Втома на роботі

Відео дня

Звичайно, кожен з нас може "вигоріти", особливо, якщо робочий графік ненормований, а відповідальність велика. Але якщо чоловік втомлюється настільки, що приходячи додому взагалі нічого не хоче, регулярно уникає спільного проведення часу і нічого не змінюється навіть після відпочинку - це небезпечний сигнал.

Прихованість

Ви не можете користуватися його ноутбуком або телефоном, отримуючи вхідний дзвінок, ваш чоловік завжди виходить в іншу кімнату, не розповідає про справи на роботі або про те, чим займається під час вашої відсутності. В цілому, ви взагалі не знаєте, чим живе ваш чоловік поза сім'єю.

Читайте такожДля одного знака Зодіаку розставання стає трагедією - астрологРізка зміна настрою

Зараз він ласкавий і ніжний, а через дві години - тиран і деспот. Його дратує будь-яка ваша фраза або дія, кожна розмова закінчується конфліктом. Вести діалог неможливо, що-небудь з'ясувати - теж. Навіть на ваші жарти він може реагувати гостро. Поступово ви розумієте, що стали чужими, а спрогнозувати поведінку коханої людини вже тепер не в силах.

Нові захоплення

Ваш благовірний почав займатися тим, що раніше ніколи його не цікавило. І все б нічого, але в суть своїх нових хобі він вас не присвячує. Ще гірше - він знайшов собі однодумців, про яких ви нічого не знаєте, і кожну вільну хвилину проводить з ними.

Зміна іміджу

Ще одна ознака зради - невиправдана тяга до краси. Наприклад, ваш чоловік міг записатися в тренажерний зал, купити собі нові сорочки або толстовки, набір косметики, парфуми. Він став більше часу приділяти зовнішньому вигляду і ви до цього не причетні. На таку обставину можна не звертати увагу в одному лише випадку - якщо чоловік до цього стежив за собою або просить вас допомогти йому в цьому.

Читайте такожТретій - не зайвий: знаки Зодіаку, яким мало одного партнераНезрозумілі витрати

З огляду на те, що не всі чоловіки вміють "тримати казну", жінки часто розпоряджаються сімейним бюджетом і точно знають, чи не продірявилася фінансова подушка і чи є вона взагалі. Але коли ви бачите, що чоловік почав витрачати значні суми регулярно, не пояснюючи причин, швидше за все, це внесок в його майбутнє без вас.

Зайнятість

Психологи стверджують, що постійна зайнятість на роботі протягом тривалого часу хоч і не може бути серйозним приводом для занепокоєння, але в сумі з усіма іншими - цілком. Якщо чоловік довго засиджується в офісі, толком не говорить, чому, ще й їде в незаплановані відрядження - тримайте вухо гостро.

Сексуальний розлад

Багато жінок вважають, що якщо в парі немає інтиму, значить хтось із цієї пари знайшов його в іншому місці. Ця тактика має право на життя, тільки якщо проблеми тривають дуже довго, розмовами не вирішуються, а ініціативи з боку партнера не видно. Цілком ймовірно, що свої фантазії він реалізовує без вас.

Другий момент - навмисна віртуозність чоловіка, якої раніше ви не спостерігали. І тут переживати, здавалося б, нема про що, але де він такому навчився?

Забудькуватість і неуважність

Чоловік почав занадто часто все забувати: коли день народження у когось із близьких, що купити в магазині, як ви збиралися провести вихідні і скільки платити за комуналку. Він викидає з голови ті речі, про які раніше пам'ятав завжди - значить, звільняє інформацію для чогось більш значущого.

Жіночий слід

Останній пункт, який вже точно ніяк не можна пояснити - наявність жіночого волосся в машині або на одязі, сліди від нігтів на тілі, аромат чужих духів або, що ще гірше, сторонні предмети гардероба. Тут говорити нема про що - подібні знахідки занадто красномовні.

Що робити, коли дізналася про зраду чоловіка - тактика

Залежно від психолога і вашого настрою, можна вибрати одну з декількох ліній поведінки. Одні рекомендують влаштувати скандал, інші - прийняти і змиритися, треті - зрадити у відповідь, а четвертий тип фахівців наполягає на розлученні.

Що робити з такою ситуацією - вирішувати тільки вам, тому що жоден психолог не знає тонкощів ваших взаємин, життєвих обставин і рівня усвідомленості. Якщо ви згодні далі жити з людиною - вибирайте для себе такий шлях. Якщо ні - прийміть ситуацію і розлучіться, щоб знайти когось краще. У будь-якому випадку, пам'ятайте про те, що відповідальність за рішення, прийняті вами, буде лежати тільки на ваших плечах.

Вас також можуть зацікавити новини: