Астролог розповів, що нас чекає в квітні / фото з відкритих джерел

Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла, що чекає кожен знак Зодіаку в квітні.

Про це повідомляє ТСН.

Овен

Відео дня

Багато якостей вашого характеру під впливом зірок змінять "плюс" на "мінус" – завзятість перетвориться в упертість, а наполегливість – у настирливість, що буде заважати рухові до мети, яку ви перед собою поставили. Не намагайтеся домогтися свого, хоч би там що було – зачекаєте, все складеться само собою.

Телець

Вийти переможцем з будь-якої ситуації вам дозволять розум і інтелект, які вигідно відрізняють вас від багатьох інших знаків Зодіаку. Проте намагайтеся не допустити неуважності  – тільки зібраність і дисципліна допоможуть вам організувати життя так, що все буде даватися легко і без зусиль.

Читайте такожАстролог назвав переможця президентських виборів

Близнюки

Вирішити проблеми в особистому житті – зрозуміло, тим, у кого вони є – допоможуть шарм і привабливість, якими ви будете зобов'язані зіркам. Це також дуже хороший час для далеких поїздок – якщо ви давно збиралися вирушити в подорож, не баріться – замовляйте квитки і плануйте маршрут.

Рак

Настав час реалізації серйозних проектів, над підготовкою яких ви працювали останнім часом – намагайтеся не зволікати з їхнім втіленням у життя. Проявіть увагу до друзів – у них зараз не найкращі часи, але вони не хочуть обтяжувати вас своїми проблемами і тому не просять про допомогу.

Лев

Не давайте розгулятися власній запальності – з'ясовуючи стосунки з оточенням, ризикуєте залишитися в на самоті. В цей час ви також будете дуже сприйнятливі до наук – зможете вбирати нові знання, як губка, тому можете сміливо відвідувати тренінги і записуватися на курси.

Діва

Тримайте під контролем фінанси – не беріть участі в угодах та операціях, результат яких ви не в змозі передбачити або прорахувати. Як би вам не хотілося отримати стовідсотковий прибуток, дійте за принципом "краще менше, та краще" – віддайте перевагу скромним, зате стабільним доходам.

Терези

Будь-який виступ на публічному заході принесе вам успіх, про який ви і мріяти не могли, щоправда, на нього ви можете розраховувати тільки за умови ретельної підготовки. Що стосується будь-яких конфліктів, то в них краще не вступати – суперечка затягнеться надовго, і буде важко помиритися.

Скорпіон

На перший план вийде робота, яка буде забирати багато сил і часу, зате і результат не змусить на себе чекати – успіхи, яких вам вдасться досягти, змусять говорити про вас як про найбільшого фахівця в галузі, так і сума отриманого гонорару порадує вас і ваше оточення.

Стрілець

Читайте також"Баба Яга!": Аллу Пугачову в молодіжному образі розкритикували в Instagram (фото)

Особливе втіху вам приноситиме спілкування з близькими і домашні клопоти – і про те, і про те ви останнім часом часто забуваєте, присвячуючи весь свій час і сили роботі. В кінці місяця уникайте купівлі побутової техніки – довгоочікуване придбання може виявитися бракованим.

Козеріг

Сваритися з близькими, зганяючи на них свою незадоволеність життям, найпростіше – вони завжди під рукою, але чи варто ображати тих, хто любить нас за замовчуванням – просто за те, що вони є? Хобі, яким ви тривалий час займаєтеся для душі, цілком може стати другою – і навіть першою! – професією.

Водолій

Отримуючи задоволення від спілкування з оточенням, не забувайте про те, що воно є ще одним з джерел інформації – під час однієї з бесід ви можете почути щось, що може змінити ваше життя. Вік техніки, яку ви купите в останній декаді місяця, виявиться тривалим.

Риби

Привабливість в очах протилежної статі, якою нагородять вас зірки в цей час, як не дивно призведе до поліпшення вашого матеріального становища. Навколишнім захочеться зробити вам щось приємне: начальству – підвищити зарплату, а коханій людині – подарувати те, про що ви давно мріяли. 

Як повідомляв УНІАН, астролог назвав чотири знака Зодіаку, яким пощастить у квітні-2019.