ЗА словами Влада Росса, головні везунчики квітня - Козероги / фото УНІАН

Астролог Влад Росс зробив прогноз на квітень 2019 року. За його словами, головні везунчики квітня - Козероги. Їх очікують вкрай важливі події.

Про це повідомляє "Главред".

Перед Козерогами відкриються широкі можливості в плані виграшів, тому вони сміливо можуть випробувати свою удачу в лотереї. Їх чекає процвітання, вдалі вкладення, хороші фінансові можливості. У квітні їм варто вкладати гроші в нерухомість – це будуть успішні угоди.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на квітень: астрологи розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку

На Раків у квітні чекає блискучий період. Вони можуть розраховувати на впливових покровителів. Також вдало складатимуться їх справи, пов'язані з пристроєм на нову роботу, просування в кар'єрі, досягненням цілей і важливих вершин.

Терези також стануть щасливцями місяця. На них чекають блискучі партнерські взаємини. Часто складатися вдалі для них ситуації. Справи будуть добре йти у всьому: в покупках, в торгівлі, в особистих стосунках і любові. Все це може бути в житті Ваг у квітні.

І останній везунчик місяця - Овен. Зірки обіцяють їм дуже сприятливі ситуації, пов'язані з далекими поїздками. Вони сміливо можуть у цей час емігрувати або зустрічатися з іноземцями – усе це принесе їм удачу. Цей час сприятливий для Овнів-бізнесменів, людей "купи-продай", оскільки в бізнесі їх чекають відмінні можливості. Дуже насичений час і вдалий період, який Овнам не можна упустити.

Як повідомляв УНІАН, астролог попередив українців про небезпеку в день виборів.