Скорпіон на цьому тижні втілить свою мрію / фото tv.ua

Астрологи склали гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня.

Про це повідомляють "Факти".

ОВЕН. Постарайтеся впоратися з накопиченими дрібними проблемами, які вносять суцільну плутанину у ваші справи. Будьте готові до того, що доведеться розбиратися з фінансовими питаннями, підписувати важливі документи.

Відео дня

Читайте такожАстролог передрік Кримському мосту катастрофу з масовою загибеллю людей і назвавши дату

ТЕЛЕЦЬ. Саме час потурбуватися про зміцнення власного авторитету. Поспішайте записатися на курси підвищення кваліфікації, поліпшити свою професійну майстерність. Постарайтеся повністю позбутися від ліні і неуважності.

БЛИЗНЮКИ. Досить імовірно, що вам доведеться працювати не покладаючи рук, а керівництво буде ставити перед вами все нові і нові завдання. Радує те, що близькі повністю поділяють вашу точку зору і в будь-який момент готові прийти на допомогу.

РАК. Спроби усамітнитися навряд чи будуть вдалими, оскільки перебуваєте зараз в самому епіцентрі подій і несете відповідальність за те, що відбувається. З'явиться чудовий шанс завести потрібне знайомство, а ваші знання будуть затребувані.

ЛЕВ. Рішучість і активність, проявлені вами, не залишаться непоміченими. Намагайтеся не розпорошуватися на справи, які не представляють для вас ніякого інтересу. Будьте терпиміше і поблажливіше до оточуючих.

ДІВА. Будувати плани на майбутнє -- це добре, але потрібно ще і реалізовувати їх вчасно. Пам'ятайте, що змінювати власну точку зору на догоду чиїмось інтересам зовсім небажано. Не піддавайтеся негативним емоціям.

ТЕРЕЗИ. Зараз вам варто довести до ладу всі справи, розпочаті раніше, позбутися від негативних думок і забути про усіляких неприємних моментах. Не нервуйте через дрібниці, бережіть нерви. Планами на найближче майбутнє краще не ділитися з оточуючими.

Читайте такожПолітичний труп: астролог порадив Порошенку тікати з країни

СКОРПІОН. Щоб втілити в життя свою мрію, не доведеться вдаватися до будь-чиїх послуг. Ви цілком в змозі впоратися з цим самостійно. Не варто також бурхливо реагувати на зауваження з боку близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ. Зосередитися на роботі вам частенько заважає почуття невпевненості в собі. Від цієї шкідливої якості слід позбавлятися негайно, адже насправді у вас достатньо сил і знань, щоб втілити в життя задумане.

КОЗЕРІГ. Для того щоб підвищити власний енергетичний потенціал, настає вельми сприятливий період. Ви цілком заслуговуєте похвали за виконану роботу. Порадує те, що не тільки почуєте її, але і отримаєте винагороду.

ВОДОЛІЙ. Удача зараз на вашому боці. Проявивши працьовитість, рішучість, акуратність у фінансових питаннях, отримаєте чудову можливість для того, щоб ваша мрія стала реальністю. Уникайте розбіжностей з дітьми.

РИБИ. Сконцентруйтеся на головному завданні. Сил для її реалізації у вас цілком вистачить, якщо не будете витрачати їх на чужі проблеми. Більше часу приділяйте власній персоні, не забувайте про відпочинок, адже весняний авітаміноз дає про себе знати.