З'явився гороскоп на червень / фото СТБ

Гороскоп на червень 2019 року розповість, що вам приготував перший місяць літа.

Астролог Хаял Алекперов розповів, на що краще звернути увагу в червні, а чого уникати, пише СТБ.

Овен

Місяць виявиться досить напруженим для представників цього знаку. На Овнів звалиться чимало турбот. Зірки радять приділити особливу увагу розстановці пріоритетів. Адже головною перешкодою на вашому шляху може стати власна неорганізованість й прагнення взятися за усі справи одночасно.

Відео дня

Тілець

У червні зірки обіцяють Тільцям серйозні зміни у професійній сфері. Не відкидається просування кар'єрними сходами або навіть зміна роботи. Середина місяця — прекрасний час для будь-яких дій, спрямованих на зміцнення імунітету та очищення організму. Саме час зайнятися профілактикою хронічних захворювань або перейти на правильне харчування.

Близнюки

Зірки радять Близнюкам у цьому місяці приділити більше уваги домашнім клопотам. Є велика ймовірність, що побутові питання будуть виходити з-під контролю. У фінансових справах місяць обіцяє представникам знаку непередбачені витрати. Але не варто перейматися, дуже скоро витрачений повернеться до вас додатковим доходом.

Рак

Зірки наполегливо рекомендують Ракам триматися подалі від пліток та чуток. Є ймовірність, що саме ви опинитеся крайньою ланкою в цьому сумнівному ланцюжку, від чого може постраждати й ваша репутація. Особливо будьте пильні з новими знайомими. Цілком імовірно, що їхні наміри зовсім не збігаються з вашими очікуваннями. У кінці місяця на представників знаку порадують непередбачені доходи. Чудовий привід пробігтися магазинами й оновити свій гардероб.

Лев

У цей період Левам не варто розраховувати на подарунки від долі. Щоб досягти успіху в будь-якій сфері, вам доведеться гарненько попрацювати й попрацювати на перспективу. Але цілеспрямованих представників знаку такий стан справ лише підштовхне до активних дій. У кінці місяця намагайтеся бути обережнішими у побуті. У вас є ймовірність отримати травму.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши щасливчиків серед знаків Зодіаку

Діва

Місяць може виявитися досить конфліктним для Дів у сфері стосунків з близькими людьми — можливі сварки й образи. У зв'язку з цим зірки радять посилено боротися з притаманною вам впертістю. Намагайтеся більше прислухатися до порад рідних і частіше поступайтеся їм у спорах, тим більше, коли правда на їхньому боці.

Терези

У червні на Терезів чекають важливі зустрічі. Можливо, на шляху представників знаку з'являться люди, з якими в подальшому у них складуться серйозні ділові стосунки. Крім того, розташування зірок відкриє перед вами нові перспективи. І щоб не упустити свій шанс, намагайтеся максимально використовувати надані можливості.

Скорпіон

Порада зірок для Скорпіонів — проявляти максимум активності на роботі. Зараз фортуна на вашому боці. А тому саме час підійти до керівництва зі своїми пропозиціями. Вас обов'язково почують. Кінець місяця обіцяє представникам знаку приємні сюрпризи. Це можуть бути подарунки від близьких людей або вашого партнера. У будь-якому випадку позитивні емоції вам гарантовані.

Стрілець

Стомленим від справ і турбот Стрільцям у червні буде вкрай складно тримати свої емоції під контролем. Представники знаку можуть вихлюпувати своє роздратування на улюблених людей. Щоб уникнути сварок і конфліктів, зірки рекомендують вам частіше балувати себе приємними дрібницями — невеликими подорожами, шопінгом або улюбленим хобі.

Козеріг

У тому місяці на шляху Козерогів можуть виникнути перешкоди. Можливо, справи, які спочатку йшли добре, раптово відкладаються. Але намагайтеся не впадати у відчай з цього приводу. Зберіть волю в кулак. Все обов'язково вирішиться навіть краще, ніж ви розраховували. У кінці місяця будьте уважні до свого здоров'я. Можливі загострення хронічних захворювань.

Водолій

У професійній сфері у Водоліїв можливі незначні, але все ж досить прикрі промахи. А тому навіть до звичних і рутинних справ намагайтеся підходити з максимальною відповідальністю. У кінці червня приємно потішать несподівані знахідки. На очі попадеться річ, яку ви давно шукали.

Риби

У цьому місяці Риби будуть дуже затребувані в роботі. Ваші ідеї та пропозиції будуть правильними. Але ось в особистому житті самотніх представників знаку є ймовірність розчарувань. А тому з новими знайомствами зірки радять бути обережнішими.