Астрологи розповіли, що на нас чекає в червні / фото з відкритих джерел

Червень у самому розпалі. Планети цього тижня будуть вкрай мінливими й дуже непередбачуваними, кажуть астрологи.

На цьому тижні, 10-16 червня 2019 року, доведеться розширити зону комфорту, тому що зірки й планети можуть змусити нас відчувати стрес. Комусь це, безумовно, піде на користь, але більшості знаків Зодіаку бажано остерігатися таких ситуацій, намагаючись виявляти обережність у всіх сферах життя, астрологи розповіли SlovoFraza.

Овен

Останній робочий день тижня може змусити представників цього знаку Зодіаку витратити всі свої сили даремно. Варто остерігатися імпульсивності й грубості, злості та заздрості. Дуже вдалими днями будуть понеділок, вівторок і субота. У ці дні на Овнів можуть очікувати серйозні зміни.

Відео дня

Тілець

Найбільш небезпечними днями для Тільців стануть 13, 14 і 15 червня. У ці три дні треба бути якомога ближчими до сім'ї, до близьких і друзів. Самотність може стати причиною депресивних думок. В інші дні можна намагатися досягти успіху у чомусь, але тільки в одному напрямку.

Близнюки

Наступний тиждень може стати для Близнюків часом розставань, сварок і конфліктів. Серед тих, хто піде з життя Близнюків, буде багато неприємних особистостей. Люди проявлять свою справжню сутність, покажуть своє справжнє обличчя.

Рак

Ракам астрологи рекомендують зайнятися домашніми справами та вирішити проблеми, пов'язані з фінансовою сферою. Початок тижня буде стандартним, але в п'ятницю і в неділю, 14 і 16 червня, життя забарвиться у найяскравіші фарби. Наприкінці тижня може відбутися щось важливе.

Лев

Левам варто сфокусувати свою увагу на фінансових справах. Не потрібно пропускати оплату за квартиру, влазити в борги й брати кредити. Перші два дні тижня можуть стати найбільш продуктивними для Лева. Щодо решти часу, то ближче до вихідних настане ідеальний час для відпочинку і спілкування. Залишатися на самоті не рекомендується. На цьому тижні люди можуть розпускати про Левів чутки і плітки. Єдиною причиною для цього є заздрість.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповіла, що зірки нам прогнозують

Діва

Діви можуть зіткнутися з брехливою інформацією. Можливо, доведеться попрощатися з деякими безчесними людьми. Пробачати варто лише тих, хто підводить вперше. Всім, кому шанс на виправлення вже давався, дарувати його знову не бажано. Цілком можливо, що самотні Діви зустрінуть на цьому тижні своє кохання.

Терези

У Терезів намічаються проблеми у сфері фінансів та на роботі. У незаплановані поїздки краще не вирушати, бо є ризик зриву планів. При всьому при цьому зв'язки з оточуючими можуть руйнуватися без особливих на те причин.

Скорпіон

Привернення кохання — ось основне завдання Скорпіонів на цей тиждень. 14 і 15 червня на них чекає великий успіх у цій сфері життя. На ці дні можна сміливо планувати романтичні побачення і знайомства. Чарівність Скорпіонів зросте багаторазово, тому їм також вдасться перемогти своїх ворогів у фінансовій та діловій сферах, домогтися визнання начальства і колег.

Стрілець

Для Стрільців невдалими й несприятливими днями тижня будуть понеділок і вівторок, але варто виділити два найбільш сприятливі дні — п'ятниця і неділя. Можливі матеріальні втрати, але вони будуть виправдані, бо це вимушені покупки. У спілкуванні з людьми астрологи рекомендують Стрільцям уникати сварок.

Козеріг

На цьому тижні Козерогам краще уникати надмірностей. По-перше, це стосується сфери фінансів. Покупки повинні бути помірними, як і робота. Потрібно вміти відпочивати від справ і братися тільки за найважливіше, уникаючи непомірності й недалекоглядності.

Водолій

Для Водоліїв тиждень може бути досить нервовим і непростим. Стреси можуть призводити до погіршення якості нічного сну. Також необхідний своєчасний відпочинок, особливо на початку тижня. Наприкінці тижня Водолії зможуть знайти силу волі — у них з'явиться бажання боротися і перемагати будь-якою ціною. Можуть з'явитися нові прагнення та цілі, що досить добре позначиться на мотивації та настрої.

Риби

Рибам, які перебувають у стосунках, варто спробувати здійснити любовний подвиг, присвятивши весь свій час коханій людині. Друга половинка це оцінить. Сприятливо на любовних справах і на стосунках у сім'ї позначиться перестановка меблів. Це допоможе налагодити гармонію і стабілізувати потоки позитивної енергії. Допомога людям — джерело майбутнього везіння.