Молодик 1 серпня 2019 року, за твердженням астрологів, несе величезний заряд енергії / фото: Pinterest

У четвер, 1 серпня, настає особливий астрологічний період, на небі з’явиться молодий Місяць, який у народі називають серповидним або Молодиком. Загалом у серпні можна побачити такий Місяць двічі. Ще один Молодик зійде 30 серпня.

Що таке Молодик

Молодий Місяць – це одна із місячних фаз, коли це небесне тіло перебуває між Землею та Сонцем. У цей час він обернений до Землі неосвітленою частиною й невидимий для земного спостерігача.

Читайте такожГороскоп на серпень: астролог назвав 4 знаки Зодіаку, яким зірки обіцяють успіх

Відео дня

Для астрологів – це особливий період, адже потрібно планувати своє життя на весь прийдешній місяць. У цей час астрологи радять робити кроки до мрії, прагнути до яскравих звершень, відмовлятися від усього негативного і того, що несе негативну енергетику.

Перший Молодик серпня проходитиме в знаку Лева. Оскільки зодіакальним знаком Львом керує Сонце, енергія Молодика буде вогняною. Вона допоможе відчути впевненість у собі, ставити перед собою нові цілі й будувати плани. День загалом обіцяє бути незабутнім.

Що потрібно робити під час Молодика

Молодик – сприятливий час для планування найближчого майбутнього і початку нових справ. Також у день молодого Місяця сприятливо:

візуалізувати своє майбутнє, будувати плани;

планувати справи і покупки на найближчий місяць;

ставити перед собою конкретні цілі, яких можна досягти в найближчий місяць;

займатися саморозвитком, творити;

відпочивати, йдеться саме про активний відпочинок.

1 серпня – вдалий день братися за конкретні завдання / фото: rsute.ru

Заборони під час Молодика: чого не варто робити

Фахівці з астрології не радять у день молодого Місяця 1 серпня 2019 року робити таке:

турбуватися через дрібниці;

сваритися і скандалити;

звільнятися з роботи;

брати і давати гроші в борг.

За порадою астрологів, серпень 2019 року варто присвятити роботою над конкретним починанням, не намагаючись встигнути все й відразу. 1 серпня – вдалий день для кар’єрних змін. Не бійтеся братися за складні справи або починати серйозну розмову.

Астрологи також рекомендують у день Молодика 1 серпня створити карту бажань – ретельно продумати свої заповітні мрії й сміливо братися за їх виконання.