Астролог прогнозує "час любові" / фото tv.ua

Гороскоп удачі підкаже, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача вже у вересні 2019 року. Відомий астролог Павло Глоба у своєму прогнозі на перший місяць осені розповів, представники яких зодіакальних сузір'їв зберуть багатий "осінній урожай", приготований їм Фортуною.

Про це пише "РБК Україна".

Астролог дав рекомендації чотирьом знакам Зодіаку, як не впустити успіх і скористатися всіма майбутніми шансами.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні: на які знаки Зодіаку чекають проблеми 24 серпня

Овен

Представники цього вогняного знаку все своє життя шукають золоту середину. Астролог пише, що Овни близькі до неї, як ніколи. І цей баланс принесе Овнам довгоочікувані дивіденди вже на початку наступного місяця.

Рак

Весь вересень для Раків пройде в любові та злагоді. Астролог рекомендує представникам цього емоційного знака в кінці місяця сміливо вирушати в романтичну подорож. І чим більш буде нестандартним сценарій, тим прекрасніше все складеться.

Водолій

Можливо, Водоліїв останнім часом опанувала нудьга. Астролог радить скористатися цим і направити її в конструктивне русло. І вже у другій половині вересня справи помітно підуть в гору.

Риби

Вересень виявиться для вас чарівним місяцем: усе, чого ви тільки забажаєте, буде виконуватися прямо у вас на очах. Єдиний нюанс - важливо гранично конкретно формулювати запити.