Астрологи дали пораду, як кожному знаку Зодіаку найкраще провести день / sakha.ru

Зірки гороскопу схиляють 2 вересня до здорового консерватизму і спокійної реалізації задуманого. В роботі уникайте спонтанних вчинків і суперечок: вам навряд чи вдасться когось переконати. Дійте повільно, але напевно, і ви досягнете успіху. У плані кохання день ідеально підходить для тих, хто впевнений у своїх почуттях і не боїться говорити один одному «кохаю».

Проведіть вечір наодинці зі своїм обранцем. Вечеря при свічках, букет квітів, а також будь-які інші прояви теплих і міцних почуттів будуть особливо доречні, пише 1001goroskop.

Овен

Зірки гороскопу попереджають Овна про те, що він може відчути внутрішню слабкість і невпевненість у собі. Навіть найпростіші питання, на кшталт того, що приготувати на вечерю або що одягти, 2 вересня здатні викликати в душі Овна бурю суперечливих емоцій! Тож, порада Овну на цей день: або зусиллям волі впоратися з сумнівами, або з усіх спірних питань радитися з оточуючими. Краще, звичайно ж, перший варіант.

Відео дня

Телець

Тельцю не варто довіряти своїй інтуїції, навіть якщо йому здасться, що він виразно чує її голос. Впродовж усього дня зірки гороскопу не радять Тельцю покладатися на свій внутрішній голос, удачу, везіння й інші ефемерні матерії. Тільки логіка, точний розрахунок і доскональне розуміння того, що він робить, можуть гарантувати йому 2 вересня потрібний результат.

Читайте такожГороскоп на вересень 2019 для всіх знаків Зодіаку: кому зірки обіцяють успіх, а на кого чекає катастрофа

Близнюки

Зірки гороскопу радять Близнюкам взяти невеликий вихідний, випасти з суєти і зайнятися собою. Похід у салон краси, на фітнес, на шопінг – завтра це не примха, а спосіб набратися свіжих вражень, позитиву і нових сил. Побути трохи егоїстом, витратити на себе більше грошей, ніж зазвичай, – ось головна порада на 2 вересня. Ну а вечір Близнюкам варто провести разом із коханою людиною або в колі друзів.

Рак

2 вересня – день, коли Рак здатен звести нанівець будь-які виниклі розбіжності завдяки тверезому та ясному розуму. Не дивно, що оточуючі можуть у спірному питанні вибрати Рака третейським суддею. До того ж, 2 вересня частіше, ніж зазвичай, люди питатимуть його поради. Раку варто використовувати свої дипломатичні таланти, аби провести переговори, заручитися підтримкою потрібних людей або поговорити по душах з близькою людиною.

Лев

Льву буде важче, ніж зазвичай, проявляти організованість. Найімовірніше, справи, які йому нецікаві, Лев просто перенесе на невизначене «потім», а сам займеться тим, чим захоче. Якщо ж Льву все-таки доведеться робити те, що йому не до душі, він здатен наробити масу помилок. Тож, єдиний вихід для Льва 2 вересня: займатися тим, що викликає його інтерес. Або ж знайти інтерес у тій справі, якою йому доводиться займатися.

Діва

Діва може відчути у собі прагнення стати частиною будь-якої системи: вписатися в колектив, вступити до інституту, змінити місце роботи або навіть побратися. Іншими словами, Діва здатна задуматися про своє місце в житті й почати діяти, щоб зайняти гідне місце під сонцем. Узявши на озброєння сьогоднішні плани, Діва має всі шанси з часом просунутися вперед соціальними або кар’єрними сходами.

Терези

Перед Терезами може постати непросте завдання, і від того, як вони його вирішать, багато чого залежатиме. Можливо, саме 2 вересня Терезам потрібно буде прийняти остаточне рішення в якомусь питанні або зробити крок, який задасть їхньому життю новий напрям. Тому рішення Терезів повинні бути зважені й продумані – адже наслідки цього вибору ще довго даватимуться взнаки.

Читайте такожАстролог склав гороскоп кохання на вересень для всіх знаків Зодіаку

Скорпіон

Сьогодні несподівані накладки здатні раз по раз вибивати Скорпіона з колії, однак, піддавшись емоціям, він лише сильніше загострить обстановку. Бурчанням і невдоволенням Скорпіон навряд чи зможе вирішити проблему, тому кращий вихід для нього завтра – це розслабитися, довірившись долі. Як то кажуть, наберися сміливості, якщо хочеш щось змінити, і наберися терпіння, якщо нічого змінити не в силах.

Стрілець

Зірки гороскопу віщують Стрільцю вітер змін. Може йтися про зустріч із людиною, з якою Стрілець не бачився багато років, про новий проект, про нову роботу, про подорож в далекі країни. Самотнім Стрільцям доля 2 вересня пророкує романтичне знайомство... Але все це лише в тому разі, якщо Стрілець не сидітиме в чотирьох стінах і готовий сміливо піти назустріч новому.

Козеріг

У гороскопі Козерога будуть переважати зібраність, цілеспрямованість і діловий підхід. Завдяки такому настрою, Козеріг завтра відмінно впорається з будь-якою дорученою йому роботою; єдине, чим йому завтра займатися не варто, – це творчістю. День схиляє Козерога до того, щоб не виходити за межі звичного, тому будь-які спроби поекспериментувати 2 вересня в гіршому разі подіють на шкоду, в кращому – будуть малоефективні.

Водолій

Водолію слід бути гранично обережним у спілкуванні – не виключені непорозуміння і конфлікти. Цього дня обов’язково знайдуться добрі люди, які захочуть висловити Водолію своє невдоволення, покритикувати його або просто до чогось причепитися. Якщо 2 вересня Водолій не хоче образ і сварок, найвірніша тактика - включити дипломатію й уникнути удару, гасячи конфлікт у зародку.

Риби

Риби в справах можуть відчути себе господарем становища! Вони контролюватимуть ситуацію, тримаючи всі ниточки у своїх руках. Але в гороскопі Риб є свій підступ – жорсткість і нетерпимість, до яких цього дня схиляють їх зірки. Риби не будуть схильні дослухатися чужої думки, а в разі загрози своїм планам підуть на конфлікт. Аби не зіпсувати відносини з оточуючими, їм варто бути більш гнучкими, пам’ятаючи про те, що для досягнення мети аж ніяк не всі засоби хороші.