Астролог назвав суперсилу та слабкість людей під знаком Діва / okaratah.com

Астролог Влад Росс розповів про сильні та слабкі сторони людей, які народилися під знаком Зодіаку Діва.

За словами астролога, основна негативна риса Дів – дріб'язковість, надмірна ощадливість, передає "Главред".

"Діви страшно не люблять переплачувати. Приказку "скупий платить двічі" придумали про представників цього знаку Зодіаку. Діви корисливі, діють за холодним розрахунком, дуже недовірливі й скупі. Деколи вони можуть прибрехати, особливо люблять обдурити когось на дрібниці", - сказав Росс.

Відео дня

Згідно з гороскопом, Дівам притаманні маніпулятивність, нетерплячість, скептицизм.

Читайте такожАстрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, на яких чекає справжнє щастя до кінця 2019 року

"Це – найзапекліші реалісти, їхній натурі чуже навіть найменший прояв романтики. Представники цього знаку точно не отримають задоволення від читання романів – для них краще детективи. Також Дівам притаманна надмірна тверезість й холодність почуттів, а також заклопотаність завжди мати "загашник", тобто завжди відкладати гроші на "чорний день", - пояснив експерт.

Сильна риса Дів, на думку Росса, неймовірна працездатність, розвинуте почуття обов'язку, відповідальність, любов до праці.

"Я б порівняв Дів із хорошою собакою, яка намагається вислужитися. У Дів ніколи не зникає потяг до знань. Саме представники цього знаку стають найкращими медиками або креслярами. Діви прагнуть порядку, чіткості та економності. Вони люблять збирати колекції чого-небудь. Також, як ніхто інший, вони володіють умінням накопичувати багатства – по суті, нічого вони здатні створити багатомільйонні статки. Особливо їм це вдається, якщо їхнє хобі стає справою їхнього життя і джерелом їхнього заробітку, тобто якщо вони за життя займаються улюбленою справою", - заявив він.

Астролог зазначив, що найбільша кількість мільярдерів народилася під знаком Діви. Крім того, Діви здатні налагодити будь-який механізм роботи так, що все буде працювати чітко й злагоджено, як годинник.

"Тому найкращі машини – японські, вони ніколи не ламаються. А Японія саме під впливом знаку Діви", - резюмував експерт.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку. Він назвав чотири знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками місяця.