У 2020 році пощастить кільком знакам Зодіаку / mynet.com

За прогнозами астрологів, в 2019 році на три знаки Зодіаку чекає щастя. Серед них - Овен, Лев і Козеріг.

Їм дуже пощастить, їхнє життя круто зміниться на ліпше, передає Joinfo.ua.

Овен

Невідомо звідки, але ви отримаєте заряд життєвих сил і мотивації. На вас чекає справжній великий успіх, особливо на тих, хто часто виходить з дому. Овнам рекомендується перебувати у центрі суспільної уваги, щоб не упустити шанс поліпшити те, що ви вже маєте. Фінансові питання будуть вирішуватися легко й швидко, а головне - цифри доходів щомісячно зростати.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, яким казково пощастить цього тижня

Лев

У вас буде можливість виїхати за кордон, де зможете почати життя з чистого аркуша, причому дуже ефективно й продуктивно. Нові горизонти відкриють у вас новий потенціал, про який раніше ви може навіть і не здогадувалися. На Вас чекає підвищення у посаді, зліт кар'єрними сходами, підвищення заробітної плати або, що ще краще, власна прибуткова справа.

В особистому житті на вас чекає справжній переворот. Будучи чоловіком, ви нарешті визначитеся з вибором й освідчитеся своїй половинці, а якщо ви жінка, найімовірніше, вас покличуть заміж. У разі, якщо ви самотні, не турбуйтеся, тому що друга половина півріччя вже підготувала вам сюрприз у вигляді нового, щирого кохання.

Козеріг

У Козерогів нарешті настає той період життя, якого вони прагнуть протягом всієї своєї професійної діяльності. Вже на початку року на вас чекають приємні новини, що стосуються нерухомості. Зірки настільки до вас розташовані, що готові "подарувати" чудову можливість придбати будинок, про який ви мріяли. На особистому фронті у вас все буде гаразд. Підтримка з боку близьких, у тому числі й коханої людини, вам забезпечена.

Раніше астролог Влад Росс склав гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку. Він назвав чотири знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками місяця.