Деякі знаки Зодіаку відчують вплив цієї дати / фото NealEnjoy

П'ятниця, 13-е - це день, який у багатьох людей викликає містичний трепет і панічний жах. Традиційно така комбінація числа і дня тижня вважається неприємним часом, повним небезпек і невдач.

Астрологи SlovoFraza розповіли, на які знаки Зодіаку п'ятниця 13 в 2019 році вплине найбільше.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш горді знаки Зодіаку

Відео дня

Скорпіон

У п'ятницю, 13 вересня, Скорпіони можуть зовсім не хотіти спілкуватися з оточуючими, навіть з рідними та друзями, не кажучи вже про незнайомців! Ймовірно, їм здасться, що розмови відволікають увагу від важливих питань. Тому постарайтеся усамітнитися і розібратися із завданнями, які вас турбують.

Близнюки

Близнюкам краще провести п'ятницю 13 наодинці, не відвідуючи місць, де багато людей. Побудьте вдома з родиною, так безпечніше і краще для всіх. Якщо все ж запланували якісь зустрічі або заходи, будьте уважними й обережними. У будь-якій ситуації тримайте себе в руках і залишайтеся спокійними.

Риби

Рибам у цей день необхідно пам'ятати, що життя — це зміни, яких не уникнути. Якщо що-небудь у п'ятницю 13 числа змінить звичну вам рутину — не панікуйте, не метушіться, а краще подумайте, як можна адаптуватися до ситуації й отримати вигоду з неї.

Раніше астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, для яких нинішня осінь залишить вагомий слід у житті.