Глоба назвав невдах тижня / фото rabstol.net

Астролог Павло Глоба розповів, на які знаки Зодіаку на цьому тижні, 16-22 вересня, чекають неприємності.

Гороскоп на тиждень обіцяє невдачу в різних сферах трьом знакам Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Великий шанс розчаруватися в людях, тому або доведеться все робити самостійно, або доведеться обирати коло спілкування. Особливо актуально це в небезпечний понеділок, коли зірки будуть негативно налаштовані. У п'ятницю й суботу в Овнів настане час боротьби з труднощами. Астролог рекомендує представникам цього знаку частіше йти на компроміси. Це стосується не тільки самого початку тижня, але й його кінця.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Терези

Понеділок стане самим несприятливим днем тижня, тому що зірки і планети будуть вкрай негативними і деструктивними. Їхня взаємодія втратить гармонію, що негативно позначиться на людях цього знаку Зодіаку, на їхній удачі та бажанні працювати. Астролог радить позбутися заздрості, образ і злості у серці. Не варто приймати рішення на гарячу голову, гостро сприймати будь-які слова і дії людей.

Риби

У сім'ї у цих людей можуть початися сварки й непорозуміння, тож доведеться набратися терпіння і почати дивитися на все через призму об'єктивності. Не потрібно тягнути ковдру на себе — близькі оцінять прагнення Риб допомогти жертвувати своїм часом і силами заради інших.

Раніше відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку, на яких чекають серйозні зміни на любовному фронті.