Астролог назвав невдах тижня / slovofraza.com

З'явився детальний гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба розповів, кому не пощастить у цей період.

Так, серед невдах тижня він виділив Левів, Терези й Козерогів, передає SlovoFraza.

Лев

Левам варто бути більш обачними й доброзичливими щодо оточуючих людей. Не потрібно наживати собі ворогів. Дуже небезпечний і непередбачуваний день - вівторок, 26 число. У цей день можна просити про допомогу, якщо буде важко. Можна також завершити обтяжливі ділові відносини, якщо вони не приносять ніяких позитивних результатів. Те ж стосується і кохання. Левам необхідно зробити вибір і почати спілкуватися тільки з тими, хто приємний, добрий і щирий.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 24 вересня 2019: на які знаки Зодіаку завтра чекає успіх

Терези

На цьому тижні Терезам може здатися, що в їхньому житті настала чорна смуга. Це все через те, що почнуть відбуватися різні неприємні дрібниці, які вибивають з колії. Це не повинно заважати працювати над важливими проектами на роботі та продовжувати шукати кохання або підтримувати його. У стосунки варто привнести нотку романтики і постаратися змінити обстановку, вирушивши на вихідних в інше місто. На роботі бажано не перевтомлюватися і не затримуватися надовго.

Козеріг

Це буде тиждень сварок і скандалів. Однак їх можна уникнути. Для цього доведеться проявити максимум великодушності, терпіння й уваги до потреб інших. Не потрібно гостро сприймати чужі претензії та критику. Якщо дозволити собі нервувати, можна посваритися назавжди з другою половинкою або рідними.

Раніше астрологи розповіли, на які знаки Зодіаку з 23 по 29 вересня чекає приголомшливий успіх у фінансовій сфері, на роботі та в коханні.