Астрологи дали прогноз на тиждень / фото ysia.ru

З'явився гороскоп на тиждень, 30 вересня - 6 жовтня 2019.

У цей період очікується безліч позитивних та негативних змін в енергетиці планет, тому не все однозначно й передбачувано, передає SlovoFraza.

Овен

На Овнів чекає динамічний тиждень. Настає час, коли спілкування і дружба, нові знайомства і колективна праця стануть дуже позитивними й зазнають позитивних змін. Овнам варто більше фокусуватися на приємних справах. У другій половині тижня можливі спалахи негативу з боку колег і знайомих.

Відео дня

Тілець

У Тільців настає час любовних пригод, тому бажано частіше спілкуватися з романтичними знаками Зодіаку. На жаль, ідилія триватиме до п'ятниці. У суботу планети й зірки вступлять у дисонанс, тому на вихідних можливі складнощі у спілкуванні.

Близнюки

У першій половині тижня можливі неприємні сварки та розчарування, але 4, 5 і 6 числа планети стануть дуже активними, хоч і не зовсім гармонійними, тому нудно точно не буде. На Близнюків очікує багато приємних емоцій та спілкування. Що стосується роботи, то на початку тижня не завадить трохи обережності й передбачливості. Ближче до вихідних можна почати новий проект, зайнятися пошуками нового місця роботи.

Рак

У Раків починається далеко не найсприятливіший тиждень, на якому може відбуватися багато незвичайного. Найбільші проблеми можуть виникнути на вихідних. В суботу та неділю варто як слід відпочити, щоб позбутися втоми й негативних думок.

Лев

У другій половині цього тижня когось похвалить начальник, хто отримає більше грошей, а хтось зможе визначитися зі своїми цілями. Щоб впоратися з усіма завданнями, Левам знадобиться рішучість, сила, а також фізична активність. Спорт і навіть прості прогулянки на свіжому повітрі зарядять енергією, допоможуть позбутися негативу, сумнівів і страхів.

Читайте такожГороскоп на жовтень 2019: що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку в один з найскладніших місяців

Діва

Ці люди можуть стати недовірливими, надто прискіпливими. Це погано позначиться на пошуку другої половинки або на розвитку вже наявних стосунків. Краще побути на самоті в суботу і неділю. Перша половина тижня, навпаки, буде дуже продуктивною і яскравою. Дівам вдасться завершити важливі справи й налаштуватися на потрібний лад. В цілому в цей період варто уникати агресії та грубості, впертості.

Терези

Цього тижня дуже потужними стануть фінансові потоки. Це означає, що ця сфера стане для Терезів найактуальнішою і продуктивною. Можна зайнятися покупками, оновити гардероб, придбати що-небудь для будинку, зробити сюрприз близькій людині. Корисно буде вкладати день у розвиток й отримання нових навичок.

Скорпіон

Для Скорпіонів починається непростий тиждень. Перші чотири дні будуть розміреними і спокійними, а ось в кінці тижня доведеться зіткнутися з труднощами в коханні та справах. Не варто просити людей про допомогу, тому що зараз важливо подолати все самим. Настав час зміцнити свої позиції на роботі та в бізнесі.

Стрілець

Стрільці будуть володіти колосальною силою цього тижня. Їхня енергетика стане потужнішою. Їм варто уникати спілкування з людьми, аура яких недостатньо позитивна. Визначити це можна за допомогою особливих ознак позитивної та негативної енергетики людини.

Козеріг

Астрологи радять частіше протягувати руку допомоги колегам і друзям. Також на цьому тижні варто частіше прислухатися до думки людей, яким можна довіряти. Вони можуть дати Козерогам корисну пораду.

Водолій

Водоліям цього тижня посміхнеться везіння в амурних справах, тому що їхня харизма і чарівність посиляться. Це пов'язано з тим, що планети стануть дуже творчими та активними. Навіть з найбільш приємними людьми можна буде знайти спільну мову, тому проводити найближчі сім днів на самоті не варто.

Риби

Настав час подумати про свої інтереси, навести лад вдома і в думках. Астрологи кажуть, що Рибам потрібно поставити перед собою нові цілі, боротися з прокрастинацією і лінню. Це ідеальний час для боротьби зі шкідливими звичками. Настав той момент, коли просто позбутися всього, що гальмує розвиток, шкодить здоров'ю і настрою. Це можуть бути навіть токсичні стосунки, дружба.