З'явився гороскоп для Риб / goroskop.guru

Астролог Влад Росс заявив, що Риби - найбільший зрадник серед усіх знаків Зодіаку, їх їх просто тягне когось "кинути".

Риб явно не назвеш вірними, вони ласі на спокуси, схильні до зловживання алкоголем або наркотиками - Голландія перебуває під впливом цього знаку, розказав експерт "Главреду".

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає багатство у 2020 році - прогноз астролога

Відео дня

За словами астролога, Рибам притаманні надмірна чутливість, сором'язливість і нерішучість.

"Риб... часто тягне в різні боки, кидає з крайності у крайність. Недарма знак часто зображують, як дві риби, що пливуть в різні боки...", - зазначив астролог.

Росс додав, що часто Риби - найгірші працівники, оскільки не хочуть працювати. "Нерішучість, неробство, нервозність, фаталізм, прагнення ухилитися від зобов'язань - все це притаманне Рибам", - поділився він.

Астролог наголосив, що психічно це не дуже врівноважений знак. "Їм також властиві недостатнє відчуття реальності, мрійливість, утопізм й неміцність ціннісних установок. Вони дуже піддаються поганому впливу. Залежні від близького кола людей. У них часто велика любов до мучеництва і самокатування", - сказав астролог.

Раніше з'явився східний гороскоп на 2020 рік. У цілому наступний рік астрологи називають досить небезпечним й неоднозначним не тільки через те, що стихія металу не дуже добре поєднується зі Щуром, але й через те, що він буде високосним.