Зірки цього дня передвіщають удачу в грошовому плані / ysia.ru

Сьогодні за гороскопом чудовий день, який має всі шанси стати сходинкою на шляху до заповітної мети.

Сьогодні все, посіяне раніше, обіцяє дати свої сходи, тому на тих, хто довго і наполегливо йшов до своєї мрії, можуть чекати приємні сюрпризи. Крім того, зірки цього дня передвіщають удачу в грошовому плані. Фінансові проекти, задумані або здійснені завтра, обіцяють принести гарний прибуток. Ось тільки для сумнівних і ризикованих експериментів момент сьогодні явно не найкращий – прості й перевірені методи виявляться найбільш ефективними, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши найвразливіше місце Козерогів

Відео дня

Найкраще, що може зробити Овен, це провести час зі своїми самими близькими і коханими людьми – батьками і дітьми. Зірки гороскопу радять Овну влаштувати для них маленький сюрприз, наприклад організувати невеличке свято, поїздку в планетарій або похід в кафе. Сьогодні ви налаштовані на одну хвилю, ваші біоритми збігаються, і ви маєте чудовий шанс отримати справжню насолоду від суспільства один одного. А заодно – завести розмову про те, про що в інший час не вирішувалися поговорити.

Телець

У Тельці прокинеться великий оратор! Ну, якщо і не великий, то хоча б непоганий. Тельцю буде що сказати і він зуміє втілити свої слова в переконливу форму, щоправда, протягом дня він може то і справа стикатися з тим, що оточуючі не налаштовані слухати його вічно. По-справжньому знайти вихід емоціям і словами Телець зможе лише ввечері, в колі сім'ї та друзів. Зірки гороскопу радять йому організувати вечірку, на якій він зможе висловити все, що накипіло в нього на душі!

Близнюки

Ніщо не зможе змусити Близнюків звернути зі свого шляху! Що вони задумали, до якої б цілі не йшли, їх практично неможливо відвернути або тим більше збити з пантелику. З-за цього оточуючим, особливо тим, хто намагається покомандувати Близнюками, може здаватися, що вони завтра як ніколи самовпевнені і вперті. Насправді ж Близнюки просто впевнені в тому, що роблять, на всі сто відсотків. Також як і в тому, що ніхто не впорається з будь-яким завданням краще за них.

Рак

Рак повинен бути готовий до несподіваних поворотів! Втім, навіть якщо він заздалегідь спланував цей день, від нього не вимагається відмовитися від намічених завдань і цілей. Так, завтра його плани можуть змінитися, проте натомість ситуація відкриє перед ним нові можливості. Якщо Рак проявить гнучкість і не стане вперто чіплятися за старе план дій, він зуміє вчасно зорієнтуватися в новій обстановці та скористатися подарунками долі.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які розбагатіють вже до кінця місяця

Лев

Лев може зіткнутися з непоступливістю і різкістю оточуючих, особливо колег по роботі. На щастя, сам він буде володіти гнучкістю і дипломатичністю за двох, а тому здатний згладити гострі кути і погасити конфлікт ще в зародку. Взагалі, дипломатичність і делікатність Лева буде сьогодні вигідно виділяти його на загальному тлі, забезпечуючи йому симпатії осіб протилежної статі, друзів і навіть начальства.

Діва

Діва в колі навіть малознайомих людей буде почувати себе як риба у воді – її соціальна активність б'є ключем! Зірки гороскопу радять їй не зациклюватися на своєму звичному колі спілкування і урізноманітнити його новими знайомствами. Чим більше нових осіб Діва зустріне завтра на своїй дорозі, тим більше шансів за те, що серед них вона знайде по-справжньому цікавих і потрібних їй людей.

Терези

Терези будуть налаштовані наполегливо, як ніколи, і націлені тільки на перемогу! Навіть якщо в якомусь ділі вони зазнали краху, Терези будуть повторювати спроби знову і знову, поки не досягнуть успіху. Час прийняття рішень пройшло, сьогодні Терезам необхідно діяти. Зірки гороскопу кажуть, що проти їх напору не встоїть жодна фортеця. Правда, чим серйозніша стоїть перед Терезами мета, тим довше триватиме її облога.

Скорпіон

Скорпіону корисно трохи побути в ролі гуру, тому зірки гороскопу радять йому провести цей день у колі людей, молодших за віком, нижче за статусом або рівнем професіоналізму. Іншими словами – в колі тих, хто буде налаштований вислуховувати повчальні історії Скорпіона і навіть зможе витягти з них практичну користь. Сьогодні це благотворно позначиться і на самому Скорпіоні, і на його слухачів, яким Скорпіон здатний дати дійсно цінні поради.

Стрілець

Стрілець в будь-якій справі буде налаштований по-бойовому! День не схиляє його братися за дрібні проекти, і швидше за все, Стрілець буде одержимий втіленням у життя глобальних, амбітних задумів. Навіть якщо не все складатиметься добре, це його не збентежить: Стрілець бачить мету, готовий до труднощів і знає, що його не змусять звернути з шляху. Сьогодні слова «хочу» і «можу» для Стрільця – синоніми, і горе тим людям, які цього не зрозуміють!

Козеріг

Козерогові представиться можливість обміркувати якесь рішення, від якого в подальшому буде багато чого залежати. На щастя, Козеріг не налаштований рубати з плеча, він здатний ретельно зважити всі «за» і «проти». Завдяки загострилися у цей день аналітичним здібностям, він зуміє все продумати і передбачити. В результаті рішення, яке прийме завтра Козеріг, буде застрахована від помилок.

Водолій

Водолій буде схильний демонструвати впертість з будь-якого приводу! При цьому спроби оточуючих його напоумити він може приймати в багнети. Не дивно, що при такому категоричному настрої день здатний принести Йому чимало прикростей, хоча насправді ніяких особливих причин для них немає. Щоб це зрозуміти, зірки гороскопу радять Водолію завтра корінь будь-яких неприємностей шукати в собі, а не в інших.

Риби

Риби щодо своїх близьких і друзів будуть налаштовані благодушно і трохи зверхньо. Їм захочеться піклуватися про них, як про дітей, оберігати, допомагати й застерігати від помилок. При всій щирості їхніх намірів, близькі люди можуть бути не в захваті від того, що Риби вчать їх жити. Тому зірки гороскопу радять Рибам завтра пом'якшувати свій менторський тон, не виходячи за рамки звичайних дружніх порад.