Що зірки віщують всім знакам Зодіаку, прогнозують астрологи / фото: Benh Lieu SongFlickr.com

З'явився гороскоп на тиждень, 4-10 листопада 2019 року, для всіх знаків Зодіаку.

Близнюкам астрологи радять знизити свій трудовий ентузіазм, а Козерогу – берегти вміст власного гаманця, йдеться в астропрогнозі "Фактів".

ОВЕН. Непогано б вам обрати для себе головний напрям і не звертати зі шляху. У цьому разі успіх буде гарантований. Не варто переступати через себе на догоду чиїмось примхам. На особистому фронті повністю довіртеся інтуїції.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Творче натхнення може відвідати вас, тому про всяк випадок будьте готові до подібного повороту подій. Будь-які експерименти обіцяють позитивний результат, тому не варто стримувати себе ні в чому.

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким пощастить у листопаді 2019

БЛИЗНЮКИ. Пускати на самоплив що-небудь небажано, оскільки це може обернутися прикрим непорозумінням і навіть матеріальними втратами. У всьому шукайте позитивний момент і спокійніше реагуйте на те, що відбувається.

РАК. Можливо, доведеться поставити крапку в питанні, яке вам усе ще здається незавершеним. Не бійтеся порвати відносини з людиною, яка вже підвела вас колись. Найімовірніше, вона вчинить так же і в майбутньому.

ЛЕВ. Бажано знизити свій трудовий ентузіазм, який часом б'є через край. Оголосіть війну осінній депресії, пов'язаній з нестачею сонячного світла. Непогано б відвідати місце більш тепле й приємне для вас.

ДІВА. Визначтеся з тим, що доведеться робити в найближчий період, і складіть детальний план дій. Не виключено, що з'являться обставини, через які колишні цілі втратять свою актуальність.

ТЕРЕЗИ. Уникайте людей, які справляють на вас не найкраще враження. Головне для вас наразі - спокій і розмірений спосіб життя. Більше цікавтеся питаннями своїх близьких, намагайтеся стати їм помічником у всьому.

СКОРПІОН. Кадрові перестановки можуть торкнутися вас найбезпосереднішим чином. Будьте готові до того, що доведеться захищати свої права досить активно. Не бійтеся виступити перед великою аудиторією.

Читайте такожАстролог назвав головних щасливчиків 2020 року

СТРІЛЕЦЬ. Занепокоєння за долю близьких вам людей допоможе їм зрозуміти, що ви їх дійсно любите. Цілком можете розраховувати на надбавку до заробітної плати, усунення конфліктної ситуації на службі.

КОЗЕРІГ. Ймовірно, доведеться дещо змінювати в своїх життєвих планах. Не варто боятися змін, є надія, що вони виявляться позитивними. Бережіть вміст свого гаманця, уникайте спілкування з малоприємними людьми.

ВОДОЛІЙ. Не можна виключити того, що вам доведеться доводити свою правоту в досить напруженій обстановці. Успіх буде залежати від вашого вміння красиво говорити, готовності в будь-який момент піти на компроміс, терпіння й такту.

РИБИ. Професійний успіх чекає на тих представників знаку, які не шкодують сил і часу для досягнення задуманого. Не соромтеся запитувати, якщо чогось не знаєте – порада більш досвідчених людей ще нікому не завадила.