З'явився гороскоп на 2020 рік / slovofraza.com

Кожному знаку Зодіаку 2020 рік принесе щось своє. Астрологи склали гороскоп, який допоможе зазирнути в майбутнє й не упустити вдалі можливості.

Згідно зі східним календарем, у 2020 році управління енергіями візьме на себе білий металевий Щур, передає SlovoFraza.

Овен

У 2020 році заради успіху в якихось ситуаціях доведеться стати лояльнішим, а в якихось - хитрішим. Зате з'явиться бажання почати нове життя: знову закохатися, отримати освіту, змінити імідж. І якщо Овни не зійдуть з наміченого шляху, то знайдуть своє щастя.

Відео дня

Тілець

Астрологи радять посилити енергетику й подолати почуття страху, через яке постійно руйнуються бажання й амбіції. Активна діяльність і кипучий ентузіазм Щура зуміють запалити у Тільцях мотивацію і наснагу. Якщо вони зможуть скористатися накопиченим досвідом і перевести мудрість у практику, то це виведе їх на новий рівень життя вже в 2020 році.

Близнюки

Діяти у 2020 році доведеться швидко, і це змусить вічно розслаблених Близнюків зібратися. Зате й дивіденди, які принесе новий ритм життя, порадують Близнюків: прийдуть нові цілі, а також можливості відкрити грошовий потік і привернути удачу.

Рак

Легкість щодо різних життєвих ситуацій та негараздів дозволить провести наступний рік на гребені успіху. 2020 рік відмінно підійде для будівництва, зміцнення і відновлення особистих стосунків. Літні місяці стануть часом справжнього прориву у різних справах: можливості буквально почнуть падати з неба. Астрологи радять не упустити цей щасливий час.

Лев

Левам варто бути уважнішими. Покровителька року провезе Левів на американських гірках, надавши й періоди високого підйому, і моменти емоційного спаду. І якщо представники цього сузір'я зможуть впоратися із собою, стануть трохи практичнішими й хитрішими, то отримають помітне поліпшення життя, причому одразу на всіх фронтах. Заради успіху доведеться відмовитися від багатьох звичок, а також придушити егоїзм і гнів.

Читайте такожАстролог назвавли щасливчиків 2020 року серед знаків Зодіаку

Діва

Доброта і харизма Дів дозволить завершити багато конфліктів компромісом, налагодити стосунки в родині. Педантизм, властивий всім Дівчатам, зарахується Щуром. Цілком ймовірно, що саме старанність й активність принесуть підвищення доходу. Крім того, Діви — це ще й хороші інтуїти, тож у 2020 році вони зможуть обрати з тисячі варіантів найкращий.

Терези

Тандем Щура й Терезів складеться найкращим чином, що обіцяє представникам знаку плідний рік, наповнений новими перемогами та звершеннями. Восени Терезам варто чекати випробувань, які перевірять їх на міцність і дозволять істотно зміцнити позиції. Зрозуміло, якщо Терези не потраплять в емоційний глухий кут.

Скорпіон

Скорпіонам варто контролювати свої емоції, прислухатися до думки оточуючих, а інколи й відмовлятися від чогось у надії на щось більше. Якщо все це вийде, то рік буде вдалим.

Стрілець

Представникам цього знаку доведеться піти на поступки, причому не тільки в ділових відносинах, але і в особистому житті. В іншому випадку можливе загострення старих, затихлих конфліктів, які стануть причиною розриву стосунків. Друге півріччя зіштовхне Стрільців з масою дрібних неприємностей, які потребують швидкого вирішення.

Козеріг

У 2020 році знадобиться вміння миритися з різними життєвими обставинами і не втрачати при цьому силу духу. Кардинальні зміни очікуються в перше півріччя і стосуються партнерів і родичів. Дуже важливо слідкувати за своїми словами і виключити будь-який флірт на стороні.

Водолій

За прогнозами астрологів, у 2020 році перед ними будуть постійно виникати труднощі. Їхнє подолання допоможе набратися досвіду, зняти енергетичні блоки, вирости й, можливо, стати зовсім іншою людиною. Зрозуміло, для цього потрібна колосальна ментальна робота над собою, але зусилля не виявляться марними.

Риби

На думку астрологів, Рибам вдасться знайти свій шлях у житті в новому році. 2019 рік був за великим рахунком періодом виправлення помилок й постановки нових цілей. Із січня 2020 року настане час реалізації всіх амбітних ідей та задумів. Але якщо Риби будуть лінуватися і задовольнятися тим, що мають, Щур додасть хаосу і плутанини.