Скорпіони в рейтингу знаходяться на другому місці / Школа астрології

Стикаючись зі злою людиною, ми найменше думаємо про те, що причиною такої неприємної його сутності може стати знак Зодіаку, під яким він народився. І зовсім даремно так робимо, оскільки часто саме цей фактор визначає рівень злості, яку може виявляти особа.

Про те, які знаки зодіаку є найбільш злими розповіла відомий астропсихолог Валентина Віттрок, передають "Факти".

Читайте такожГороскоп на 18 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Овен

"На перше місце в рейтингу найбільш злих знаків зодіаку астрологи часто ставлять знак Овна, і неабияка частка істини в цьому є, не дарма ж його небесним покровителем є найбільш «зла» планета Сонячної системи - Марс, - вважає Валентина. - Правда, свою темну сторону представники цього знака виявляють не відразу, спочатку вони здаються милими створіннями і душею товариства. Якщо охарактеризувати Овна в двох словах, то можна сказати що він - «бризки шампанського»: вони дотепні, вміють підтримувати бесіду і легко знаходять спільну мову з будь-якою людиною. До позитивних якостей представників знаку можна віднести і вміння вибудовувати відносини: Овни - прекрасні друзі, які вважають, що дружба - поняття цілодобове, і прийдуть на допомогу в будь-який час дня і ночі", - каже астролог.

Таким позитивним чином Овни проявляють себе рівно до того моменту, поки хто-небудь їх не розсердить. А розлютити представників цього знака легше легкого: цілком достатньо зробити щось не так, як вони хочуть або просять. На щастя для самих Баранів, так і для оточуючих їх людей, спалахи злості тривають у них недовго, після чого вони знову стають «білими і пухнастими».

Скорпіон

На другому місці знаходиться Скорпіон. Його представники виглядають привітними, сором'язливими і навіть наївними, але це не більше ніж видимість. Скорпіон небезпечний «підводними каменями», які не відразу помітні оточуючим його людям, він збирає нанесені йому образи і злість і чекає, коли їх кількість перейде в якість і він дозріє для помсти. Так, Скорпіони дуже мстиві і люблять завдати удару несподівано, адже так болючіше. Не дарма їх покровителем є Плутон - одна із самих злих і таємничих планет.

Читайте такожАстролог назвавши головних везунчиків 2020 року - цим трьом знакам Зодіаку казково пощастить

За великим рахунком представники цього знака не прощають зрад і зради, на щоденному - побутовому - рівні їх злить неповагу і небажання рахуватися з їх думкою. Причому Скорпіону абсолютно неважливо, чи мав місце факт неповаги насправді їй просто так здалося. Від «відплати» провинився перед ним людини це не врятує. Відмінна риса Скорпіонів від запального Овна в тому, що по них не скажеш, що вони на вас образилися. Їх жертва найчастіше буває впевнена, що все, що трапилося, як заведено говорити, бур'яном поросло, але Скорпіони нічого не забувають і не прощають. Представники цього знака є найнебезпечнішими ворогами, тому відносини з ними до такої стадії краще не доводити. Втім, справедливості заради треба сказати, що Скорпіони кусають не тільки інших, але і себе, злість спрямована і проти них самих.

Водолій

На третьому місці цього рейтингу знак Водолія. Його представники понад усе цінують свою свободу, і горе тим, хто в недобру для себе годину - вирішиться на неї зазіхати. Водолії небезпечні своєю непередбачуваністю. Навколишні ніколи не знають, чого від них очікувати. Проявити свою злість вони можуть зненацька, в найнесподіваніший момент, коли людина цього зовсім не чекає. Така поведінка диктує представникам їх небесний покровитель - вибухонебезпечний Уран. Більш того, його озлоблення здається абсолютно невмотивованим, точніше, зрозумілим тільки йому, інші вважають, що приводу для такої реакції у Водолія бути не може. Жити поруч з представниками цього знаку - все одно що сидіти на пороховій бочці: може рвонути через секунду, а може і не рвонути взагалі.