Як зустріти Новий рік / itmua.com

Новий рік — час див та радості. Але у святкову ніч не можна забувати про прості правила, порушивши які можна накликати на себе неприємності.

Навіть в цей казковий та дивовижний час не можна втрачати пильності та забувати про прості речі, які у першу ніч нового року робити небажано, передає SlovoFraza.

Новий рік 2020: що не можна робити

1. Бути на самоті

Відео дня

Важливо пам'ятати, що, як би добре і комфортно ви не почувалися наодинці, зустрічати Новий рік в абсолютній самоті не варто. Збирати навколо себе цілу юрбу необов'язково, але компанію хоча б однієї людини все ж краще знайти. В іншому випадку є велика ймовірність, що протягом усього 2020 року той, хто в ніч святкування був один, так і залишиться самотнім. Якщо зустріти свято не з ким, можна вибратися на прогулянку до центральної ялинки, де завжди збирається ціла юрба народу і панує святковий настрій.

2. Сваритися

У новорічну ніч постарайтеся обійтися без конфліктів та суперечок. Сварки в це свято лише принесуть проблеми й віднімуть удачу в наступному році. Навіть якщо дуже хочеться з ким-небудь поконфліктувати, залиште це на потім, а в новорічну ніч постарайтеся веселитися і забути всі образи й недомовки.

3. Відмовлятися від святкового столу

Ніхто не вимагає накривати багатий стіл і бенкетувати, але не варто зовсім відмовлятися від святкових страв і страв. Якщо немає часу або бажання готувати, можна замовити доставку додому, але не проводити Новий рік без хоча б однієї улюбленої страви або десерту.

4. Захоплюватися прикрасами та вбранням

Новий рік — привід одягнути свій улюблений костюм або нову гарну сукню. Але не переборщіть з вбранням, інакше є ризик провести весь наступний рік без удачі й щастя.

У чому зустрічати Новий 2020 рік

Обирати надто екстравагантний одяг, а також надягати на себе безліч різнопланових прикрас не рекомендується. Новий рік, звичайно, не слід зустрічати у повсякденному одязі, але і мати вигляд, як святкова ялинка, теж не варто: врешті-решт, це вона — головна прикраса свята. Просто надайте собі трохи шарму за допомогою витончених і непомітних аксесуарів, а також стильних речей, які підкреслять вашу привабливість.

Щоб відзначити новорічну ніч правильно і вступити в новий 2020 рік без проблем, досить пам'ятати ці прості правила, які допоможуть обійти стороною невдачі. Крім цих правил, не забувайте і про те, що найкращий спосіб провести весь майбутній рік в щасті і радості — зустріти його у хорошому настрої.