Яким буде тиждень для знаків Зодіаку / фото slovofraza.com

Гороскоп 2020 обіцяє казкове везіння та успіх деяким знакам Зодіаку.

Відчути на собі милість зірок протягом найближчого тижня зможуть три представники зодіакальних сузір'їв, упевнений астролог Павло Глоба, передає Styler.

Рак

Для Раків почнеться плідний період, у якому вони можуть досягти успіху в будь-якій життєвій сфері. Найголовніше, попереджає Глоба, не вступати у сварки з близькими, колегами, а особливо з начальством. Експерт радить Ракам на цьому тижні бути тихими.

Відео дня

Загалом тиждень буде дуже вдалим, за винятком 10 січня. Астролог у цей день радить не ігнорувати прохання про допомогу від близьких або колег.

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 8 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Діва

На Дів також чекає сприятливий період, особливо пощастить представникам цього знаку 8 і 9 січня. Астролог радить звернути увагу на речі, які руйнують життєву енергію, і якомога швидше позбутися від них.

Павло Глоба рекомендує підходити до всіх справ творчо. Саме такий настрій стане для Дів запорукою успіху й везіння. Це ідеальний час для романтичних зустрічей, побачень і відпочинку з другою половинкою.

Козеріг

Вроджене вміння добиватися всього допоможе в коханні, роботі та бізнесі. Головне - не відступати. Глоба вважає, що у самотніх Козерогів з'явиться чудовий шанс зустріти другу половинку. У цілому для них настане дуже сприятливий час, в який не варто сидіти без справи.

Найбільша ймовірність зустріти на своєму шляху небезпечну людину буде 9 січня.

Раніше астролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить у коханні в 2020 році.