Гороскоп на тиждень 20-26 січня / фото pixabay.com

Спадаючий місяць зобов’язує закрити старі борги і закінчити розпочаті справи. У цей період астрологи радять не поспішати з новими ініціативами.

25 січня настане молодик, а значить, до цього моменту потрібно постаратися закінчити максимум розпочатих раніше справ. Після цього Місяць знову зростатиме - вдалий час для реалізації бізнес-ідей і творчих задумів, пише НВ.

Гороскоп на тиждень: Близнюки, Терези, Діва

Справи сімейні зараз на першому місці. Ваші близькі потребують вашої допомоги і підтримки, і хтось із них боїться попросити поради. Будьте чуйними і терплячими, можливо, скоро і вам знадобиться їх допомога.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють в лютому

Гороскоп на тиждень: Телець, Скорпіон, Риби

Нещодавно ваше матеріальне становище похитнулося. Але зараз оптимальний час для пошуку нових джерел доходу. Проаналізуйте своє резюме, підберіть підходящі вакансії, удача неодмінно вам посміхнеться.

Гороскоп на тиждень: Стрілець, Овен, Козеріг

Рутина починає потроху затягувати вас, і ось ви відчуваєте втому і занепад сил. Постарайтеся менше нервувати через дрібниці, адже все йде за планом. І знайдіть хобі - нехай це звучить банально, але так ви зможете відволіктися.

Гороскоп на тиждень: Водолій, Лев, Рак

Будьте обережними, приймаючи відповідальні рішення. Зараз не час для активних дій, краще проаналізуйте свої вчинки за останній час і зосередьтеся на усуненні кармічних хвостів. Для цього потрібно завершити всі раніше розпочаті справи.

Нагадаємо, астрологи назвали три головні щасливчика 2020-го року.