Гороскоп на сьогодні: яким знакам пощастить в день Меркурія / фото pixabay.com

Середа - день, присвячений Меркурію, покровителю торгівлі та подорожей. 21 січня трьом знакам посміхнеться удача, причому абсолютно несподівано.

На думку астрологів, Місяць у Козерозі впливає на знаки не найбільш надихаючим чином. У цей період багато хто відчуває млявість, втому і занепад сил. А між тим, присвячена Меркурію середа спонукає до бурхливої активності в галузі бізнесу. Не кожному зірки обіцяють успіх в цей день, проте трьом знакам обов’язково пощастить, пише НВ.

Гороскоп на сьогодні: Лев

Ваші організаторські здібності, а також вміння надихати і мотивувати співробітників послужать відмінну службу. Сьогодні вам вдасться знайти вихід з кризи, яка почалася давно. Незабаром очікуйте більший прибуток.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на 22 січня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Гороскоп на сьогодні: Водолій

Сьогодні пощастить Водоліям, які працюють з аналітикою і фінансами. Ваші працьовитість і високі інтелектуальні здібності допоможуть виконати роботу, за яку не наважувалися взятися колеги. І керівництво обов’язково відзначить такого цінного співробітника.

Гороскоп на сьогодні: Діва

22 січня Діви, які зайняті в готельно-ресторанному бізнесі, будуть на висоті. Ви зможете відшукати рішення, яке оптимізує роботу на підприємстві і допоможе збільшити дохід. Не будьте надто скромними, презентуйте результат своєї праці начальству, і ви неодмінно отримаєте заохочення.

Нагадаємо, на думку астрологів, на цьому тижні, 20-26 січня, спадаючий Місяць зобов'язує закрити старі борги і закінчити розпочаті справи. Також вони не радять не поспішати з новими ініціативами.