З'явився гороскоп на лютий 2020 року / фото slovofraza.com

У лютому нас чекає занурення в себе і зміна звичних відносин.

Астролог Марина Скаді розповіла УНІАН, що зірки приготували нам в останній місяць зими.

З 3 лютого Меркурій переходить у знак Зодіаку Риби і люди схильні занурюватися в себе, суб'єктивно сприймається дійсність, з'являються таємниці. У цей період слід особливо уважно прислухатися до внутрішнього голосу, інтуїція швидше, ніж логічне мислення, підкаже правильний хід.

Відео дня

З 8 лютого Венера зі знака Риб, переходить у знак Овна. У відносинах між людьми щось невловимо змінюється. Вони або стають більш близькими, душевними і тоді довіряють один одному свої таємниці, або між людьми пролягає невидима стіна.

З 16 лютого, коли Марс входить в знак Козерога, збільшується жага діяльності, але якщо немає соціальної активності, то люди самі собі вигадують або створюють проблеми, в результаті чого, віддаляються один від одного, ніби намагаючись стати невидимими.

Овен

Схильні до різких, гострих, навіть грубуватих почуттів. Найкращий вихід енергії можете знайти у творчості чи спорті. Симпатії і антипатії виникають миттєво. Форми можуть бути самі різні: від кохання з першого погляду до несподіваних повторних спалахів любовного почуття. Здатні будувати стратегічні плани, тверезо оцінювати свої можливості, прораховувати варіанти. Якщо є конкретно визначена мета, то ніщо не може відвернути вас від процесу її досягнення.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які розбагатіють у 2020-му році

Телець

В цей час демонструєте себе із самої вигідної сторони. Сильно потребуєте визнання ваших чеснот. Жінки можуть образитися на недостатню увагу, але можуть проявити ініціативу в знайомстві або в переході в наступну стадію відносин. Гроші в цей час витрачаються імпульсивно і часто не на те, що необхідно, а на те, що сподобалося в даний момент. Негатив цього періоду проявляється у вигляді надмірної емоційної чутливості, агресивних проявів, приступів ревнощів, нав'язливого залицяння.

Близнюки

Занурюєтеся у власні думки, згадуєте, аналізуєте сталися події, свої почуття, власні та чужі вчинки. Якась незначна звістка може глибоко засісти у свідомості. І ви будете довго обдумувати її, ніби намагаючись розшифрувати особливий сенс, закладений в ній. Така заглибленість у себе нерідко заважає виконання робочих обов'язків, оскільки призводить до неуважності і сповільненості реакцій.  

Рак

Складно володіти собою, що призводить до імпульсивних, різких реакцій, перебільшення своїх сил і можливостей. Оскільки до людей, що оточують вас, ви пред'являєте завищені вимоги, то можете втратити їх симпатію і повагу. Необгрунтовані ревнощі і владолюбство, стають приводом для конфліктів з партнерами. Через ризикованих рішень з негативним результатом, можна дійти до втрати довіри у оточуючих, наслідком чого може стати звільнення з роботи.

Лев

Успішні і затребувані професії, цікаво протікає ваша громадська діяльність, здатні заразити ентузіазмом працівників та компаньйонів. За рахунок особистої фізичної привабливості і чарівності, вам багато чого по плечу. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку вашого проекту з боку керівництва, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі. Ви успішно укладаєте угоди і договору, які приносять вам відчутний прибуток.

Діва

Для розумової праці даний період є вкрай несприятливим. Підвищена конфліктність, зіткнення через ідеї та думки, утрудненість в спілкуванні, неможливість виразити свої інтереси та погляди, заважають встановленню контактів з близькими людьми і діловими партнерами. Але якщо ви зможете приборкати свою самовпевненість, то зможете знайти чимало точок дотику з рідними, товаришами і начальством. Краще відкласти походи в державні установи.

Терези

Ви імпульсивні, пристрасні, проявляєте підвищений інтерес до протилежної статі. Всі здійснюєте з великою волею, бажанням і з величезною енергією, але найчастіше, з метою особистої вигоди. А через це ускладнюються відносини з партнерами. Любовна сфера створює багато клопоту з самим різним причинам. У цей період, ви погано розумієте інших людей, легко піддаєтеся навіювання, піддані «кохання з першого погляду». Звідси нерозбірливість у зв'язках та необачність у виборі партнера.

Скорпіон

Ви будете перебувати в центрі уваги і задавати тон. Зміцнюється впевненість в собі, сила волі, здатність реалізації, а також, розумова рухливість. Легше будуть долатися перешкоди, а загальна поведінка буде визначатися цілеспрямованістю, однак не слід доводити себе до стресових станів. Успіх, завдяки цим старанням, не змусить себе довго чекати. У партнерстві та шлюбі помітні не завжди позитивні прагнення до впливу на інших людей.

Стрілець

Занадто оптимістичні або грандіозні плани, не дають можливості конструктивно застосувати свій потенціал і сильні якості. З-за власної легковажності, виникають оманливі перспективи, що може призвести до збитків. Легковажний спосіб життя, веде до конфліктів з оточуючими людьми. Ймовірні перешкоди у громадській діяльності або вантаж відповідальності і зобов'язань, у зв'язку з нею. Тільки при достатньому самовладанні, можливо початкову невдачу звернути до деякого поліпшення.

Козеріг

Виникає потреба активно проявитися, ви самовпевнені, різко відстоюєте свої інтереси. Якщо вам не вистачало рішучості будь-що здійснити, використовуйте цей період. Схильні втручатися в будь-які ризиковані ситуації, робити необдумані вчинки, приймати поспішні рішення. При веденні справ слід звернути увагу на схильність до неприборканих фінансовим амбіціям. Дух суперництва долає вас як стосовно начальства, так і стосовно партнерів. Прагнення до переваги, підвищене честолюбство може багато зіпсувати.

Водолій

У вас з'явиться шанс зайняти місце лідера або керівника. Скористайтеся нинішніми можливостями, щоб здійснити дії, які, зрештою, приведуть до успіху вашої кар'єри чи принесуть визнання вашої індивідуальності і таланту. Імовірний успіх для тих, хто прийняв активну позицію - вам необхідно самостійно створювати різні ситуації, брати участь у різноманітній діяльності, розширювати своє коло спілкування, щоб залучити ті можливості, до яких ви прагнете.

Риби

Досягнуті цілі можуть бути пов'язані з чоловіками або знайдені у ситуаціях конкуренції. Висока самооцінка і сила волі, спонукають вас до самовираження, в самому позитивному відношенні. Спілкування і подорожі у цей період, сприяють досягненню особистих цілей. Ваш спосіб життя відповідає вашим ідеям, які ви зможете успішно відстоювати. Зосередженість на своїх інтелектуальних устремліннях і самовираженні, допомагає вам досягти більш високих рівнів уяви і оригінальності.