До чого сниться вагітність - сонник за словами експерта / ua.depositphotos.com

Існує думка, що сон - це паралельна реальність, інший світ, в якому подорожує душа і дізнається нову інформацію. Багато людей вірять, що їм сняться "віщі" сни - ті, які потім втіляться в життя наяву. УНІАН з'ясував, що означає, якщо приснився зовсім незвичайний сон - вагітність своя або чужа.

До чого сниться вагітність - думка експерта

Український астролог Яна Тимощук в коментарі УНІАН поділилася думкою про те, до чого снитися вагітність своя або чужа може і не може, чи варто сприймати такий сон буквально, і які сигнали вам передають вищі сили таким чином.

Вагітність взагалі сниться до чогось нового - це створення якихось певних справ, проектів, може, ідеї якісь приходять, тобто, це як народження чогось нового. Це також впускання в своє життя когось, хто може несподівано з'явитися на порозі і про себе заявити. 

За словами астролога, так само добре "працює" цей сон, коли жінка заміжня, вагітність може означати розбіжності в сім'ї або всередині себе, коли дівчина з чимось не згодна. Другий варіант, до чого сниться вагітність своя - якщо в житті відбувається певне буйство фарб, гормональний сплеск. Це може означати, що людиною хтось маніпулює, і потрібно бути дуже обережним.

Вас також можуть зацікавити новини: