Важливий день 28 жовтня-ретро Меркурій повертається в знак ваги / kadinim.com

Протягом тижня будьте уважні, особливо в питаннях, пов'язаних з фінансами, спільними ресурсами, борговими зобов'язаннями, тому що можливі втрати, обмани, крадіжки. Можливе отримання неприємних новин, звісток, що стосуються майна та інших матеріальних справ.

Важливий день 28 жовтня-ретро Меркурій повертається в знак ваги, також Венера входить в знак свого управління – у Терези, що сприяє гармонії між почуттям і розумом, з'являється впевненість, присутнє відчуття безтурботності, а також підвищується потяг до представників протилежної статі, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Можливо зав'язування і відновлення любовних зв'язків, однак, романтичний настрій знижує продуктивність праці. День сприятливий для коротких поїздок і для візитів до родичів. Також, вдалий час для ділового спілкування і громадської, публічної діяльності. Гармонійно протікають контакти з партнерами і колегами. 

Відео дня

ОВЕН

Тиждень сприятливий для обміну думками, вираження інтересів обох сторін, для виступів і рекламних заходів, для укладення контрактів, отримання консультацій, встановлення корисних громадських зв'язків. Гроші, Фінанси та цінності будуть в центрі вашої уваги в кінці жовтня. Можливо фінансове завершення, і якщо для вас ці питання актуальні, то ви зможете виплатити свої борги. Центр подій зміщується від вас до інших людей, особливо це відноситься до ваших шлюбним або діловим партнерам. 

Читайте такожСонце у знаку Скорпіон: астрологи розповіли, на кого в цей період чекає казкова удачаТЕЛЕЦЬ

Активізує теми роботи, побутових проблем, а також здоров'я. Можливі зміни, пов'язані з юридичними питаннями, контрактами, зв'язками з громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до співпраці, заради досягнення спільних цілей. Ви зможете встановити партнерські відносини або розв'язати юридичні питання, але будуть потрібні великі грошові витрати. 

Успіх у справах і репутація залежать від здатності протистояти миттєвим коливанням настрою і надмірним претензіям.

БЛИЗНЮКИ

Період завершення робіт і втілення творчих проектів. Може виникнути бажання піти від суєти і зовнішнього світу, щоб там можна було спокійно віддатися своїм думкам або, нарешті зайнятися тим, до чого тягнеться душа. Уваги зажадають діти, в житті яких можуть відбуватися важливі події. Постарайтеся приділити їм максимум уваги, навіть якщо ваші діти вже дорослі і мають свої сім'ї. Успіх чекає тих людей, чия діяльність пов'язана з мистецтвом, а робота, що вимагає творчого підходу, принесе задовольняють результати. 

РАК                                                                                                                              

Моменти усамітнення Вам необхідні в цей період, щоб зберегти своє фізичне і психічне здоров'я, поповнити свої внутрішні ресурси. Сильна нервозність і дратівливість, віщує можливу небезпеку травм і нещасних випадків. Для діяльності, яка вимагає самодисципліни і витримки, тиждень абсолютно невідповідна. Зайва збудливість і хвилювання через дрібниці, призводять до перезбудження нервової системи і порушень ритму серцевої діяльності. Вагітним варто бути дуже обережними-можливі передчасні пологи.

ЛЕВ                                                                                                                             

Підвищується кількість конфліктних ситуацій, протистоянь з керівництвом. Особливо великих втрат схильний спільний капітал, через що ймовірні зіткнення з компаньйонами. Податки, так звана "чорна Каса", приховані доходи, можуть стати джерелом неприємностей і розбіжностей. Протиріччя з домашніми, непорозуміння в любовних відносинах, можуть привести до несподіваних неприємних змін. Остерігайтеся необдуманих слів і жестів. Приборкайте бродіння почуттів, і ви збережете все, що вам дорого.

ДІВА                                                                                                                           

Ви багато перебуваєте в русі, постійно прагнете до різноманітності і змін. У вас з'являється безліч не терплять зволікання справ і питань, що вимагають негайного вирішення. На вас звертають увагу, кількість розмов і листування збільшиться, потік інформації та ідей посилиться. Виникають обставини, які змусять вас розвивати або покращувати основні навички, більше читати і збирати інформацію. Взаємини і спільна діяльність з ближнім оточенням - братами, сестрами і сусідами, активізуються. 

ТЕРЕЗИ

Кількість зустрічей і контактів з людьми протягом тижня, значно зростає. Можливі нетривалі поїздки, короткочасні відрядження або зміна квартири, роботи. При оформленні документів та інших важливих паперів, будьте дуже уважні, ймовірність серйозних помилок значно зростає. Не варто брати гроші в борг або оформляти кредит. З 28 жовтня Венера, ваш управитель, перейде в знак ваги, тут у неї сильний статус – управління, що сприяє любовним взаєминам, відновленню втрачених зв'язків. В кінці місяця жіночі та чоловічі енергії будуть перебувати в рівновазі.

СКОРПІОН                                                                                                               

Посилюється інтерес до грошових справ, мислення стає більш практичним, з'являються нові ідеї і плани, що стосуються фінансових справ. Покупки, витрати, витрати стають основною темою розмов. У цей час ви можете шукати роботу або додаткові джерела заробітку. В особистих і ділових взаєминах, на перший план виходить взаємна вигода, це дозволить зрозуміти один одного, усвідомити особисту відповідальність за свої дії. Можливо, ви сплануєте свій бюджет, або ж внесете деякі зміни, або приймете рішення про те, як управляти своїми фінансами. 

СТРІЛЕЦЬ                                                                                                                  

Хочеться різноманітності в житті, нудно сидіти на одному місці, важко сприймаються обмеження. Набуває важливості широкий огляд, перспективи, ви шукаєте інформацію, яка задовольнить цю потребу, тому в центр уваги починають висуватися питання подорожей або освіти. Ви також можете піддати перевірці свою систему цінностей або зайнятися своїм тілом, зміцненням імунітету. Вам приходять хороші ідеї про те, як розпорядитися своїми ресурсами, що з цим робити. Грошові питання вирішуються позитивно для вас.

КОЗЕРІГ

З'являються нові ідеї та ідеали, так що це гарний час для розширення свого світогляду, поглибленого вивчення іноземних мов. Це період усвідомлення того, що Вам необхідно, щоб бути щасливим і плідно працювати. Ви можете знайти особливі переваги, завдяки давнім друзям або ситуацій, в яких знайдете нових друзів і однодумців. До кінця місяця робота і грошові питання відходять на другий план, вас буде притягувати нова творча сфера, або ви знайдете якийсь унікальний спосіб самовираження. 

ВОДОЛІЙ                                                                                                                  

Гарний час для людей, зайнятих у сфері мистецтва, моди, розваг. Можливе відновлення важливих для вас взаємин з давніми партнерами. Зустріч може відбутися при виконанні своїх посадових обов'язків і вплинути в подальшому на кар'єру. Додаткові доходи може принести інтелектуальна праця, діяльність, пов'язана з поїздками і переміщеннями. Виникає багато справ, пов'язаних з будинком і сім'єю, відбуваються якісь домашні зміни. Подорожі, ділова активність, Нова кар'єра, навчання та інші питання менш значущі, якщо тільки вони безпосередньо не пов'язані з будинком і сім'єю.  

РИБИ

Емоції об'єднуються з раціональним мисленням, що дозволяє приймати вірні рішення. Якщо ваша діяльність пов'язана з консультуванням, інформуванням, отриманням відомостей, то вас чекає успіх. Завдяки накопиченим знанням і практичному досвіду, ви зможете правильно висловити свої ідеї і отримати підтримку колег і ближніх родичів. Стриманість в прояві почуттів, строгість оцінок і обачність, будуть вашими вірними помічниками. Зав'язуються романтичні відносини, можуть привести до офіційного союзу або довгострокового співробітництва.

Раніше астролог, яка передбачила епідемію коронавірусу, розповіла, що нас чекає далі.