Влад Росс / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Астролог Влад Росс розповів, у кого в липні 2021 року складеться особисте життя.

У Левів в цьому плані більш вдала перша половина місяця, у Дів - друга. Це пов'язано з тим, що до 20-х чисел липня Венера буде рухатися по Леву, а потім переміститься в знак Діви.

В цілому, липень для Левів повинен стати місяцем активного і приємного спілкування і турботи про близьких людей. В області любові і відносин у Лева можливі великі звершення і блискучі перемоги. І сам Лев, і його ідеї будуть подобатися оточуючим, в результаті чого у нього зав'яжуться нові відносини.

Відео дня

У сфері романтичних і любовних відносин в липні Діва буде схильна до деякої нервозності, але саме завдяки цьому проясниться якась абсолютно заплутана ситуація, розібратися в якій раніше не вдавалося. Причому відбудеться це яскраво, емоційно і в повній відповідності з бажаннями Діви. До кінця липня стане ясно, що було перешкодою у взаєминах з любовним партнером Діви. Усунувши проблему, Діва уникне розставання з другою половиною і вступить в нову фазу любові і взаєморозуміння.

Читайте такожБілий місяць у Козерозі: астролог розповіла про період неймовірної удачі

Також хороша ситуація в любові в липні у Скорпіона. Він зможе привернути увагу представників протилежної статі і затіяти любовну інтрижку на стороні. Інтимне життя Скорпіона в цей період набуде вигляду цікавої пригоди, проте занадто захоплюватися цим зірки Скорпіону не радять. Легкий флірт доставить Скорпіону набагато більше задоволення, ніж серйозні переживання.

Вас також можуть зацікавити новини: