Астролог Влад Росс розповів, чи буде в Україні повний блекаут

Астролог Влад Росс розповів, що російська армія продовжить бомбити українські міста, однак вже наприкінці зими ситуація трохи стабілізується. В інтерв'ю УНІАн він зазначив, що окупанти вже не будуть наносити удари по енергосистемі нашої країни.

"У лютому та січні обстріли повторюватимуться, та попадань по енергооб'єктах не буде, оскільки ми відбиватимемося системою Patriot. Поступово, до лютого-березня, в Україні даватимуть світло", - сказав астролог.

Він додав, що повного блекауту не буде, проте потрібно бути готовим до того, що поки зберігатиметься проблема з опаленням, особливо у великих містах. Тому астролог радить залишити їх та пересидіти зиму в іншому місці.

Відео дня

Астролог Дмитро Уранус передбачив блекаут

Якщо Влад Росс говорить про те, що повного блекауту не буде в Україні, його колега Дмитро Уранус попереджає, що це може статися.

"У карті незалежності України зараз проходить останній транзит з'єднання Сатурна і Місяця. Точна дата з'єднання - 31 грудня. Близько цієї дати ворог може спробувати максимально нашкодити людям, які проживають в Україні. Наприклад, влаштувати тривалий масований обстріл на пару днів, повний блекаут, або ще якусь гидоту", - сказав Уранус.

Вас також можуть зацікавити новини: