Трьом знакам Зодіаку варто берегти себе в цей день / pixabay.com

Астрологи розповіли, що 10 вересня принесе погані зміни в долі деяких знаків Зодіаку. Детальніше читайте в матеріалі УНІАН. 

Козеріг

Експерти просять Козерогів утриматися від далеких поїздок, підписання важливих документів, прийняття рішень, покупок або продажів. Також в день повного місяця краще нікого не запрошувати до себе в гості. 

Зірки кажуть, що відразу після 10 вересня Козероги отримають якусь не дуже приємну інформацію, яка негативно вплине на їхній фінансовий стан. 

Відео дня

Лев

У цих людей 10 вересня і тиждень після повні можуть бути проблеми з грошима. Як кажуть астрологи, це цілком можуть бути непередбачені витрати на здоров'я, утримання житла, транспорт.

Також це можуть бути прохання дати в борг. Астрологи попереджають, що якщо давати комусь гроші в цей період, то Левам вони вже не повернуться. 

Риби

Нещасливий день 10 вересня і для Риб. Вони можуть отримати травму, перелом, потрапити під машину або порізатися. Тому астрологи закликають всіх уродженців цього знака Зодіаку бути особливо пильними і обережними. 

Нагадаємо, названо топ-5 найкрасивіших жінок за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: