Чим одержимі люди у стосунках / milliyet.com.tr

Сузір'я, під яким народжена людина, визначає її потреби в любовній сфері. Представнику кожного знаку Зодіаку потрібно щось від другої половини, і це часто стає своєрідним фетишем.

Чим одержимі люди у стосунках, виходячи з їхніх астрологічних особливостей, розповів портал Femmie.ru.

Читайте такожДві парі знаків Зодіаку приречені на щастя — астрологи

Відео дня

Овен звик всім заправляти. Він зацікавлений у пасивному партнері, який довіряв би кожному його слову. Тілець стежить за своїм авторитетом і контролює все, що відбувається навколо нього. Йому потрібна людина, готова тішити його самолюбство і погоджуватися в усьому. Народжений під знаком Близнюків цінує свободу та індивідуальність. Він хоче бачити поруч того, з ким можна бути самим собою.

Рак любить виявляти увагу і підтримку оточуючих. Йому важливо, щоб кохана людина дозволяла про себе піклуватися. Лев звик до загальної уваги та не готовий ділитися ним. Для нього найкращий партнер той, хто вміє триматися в тіні. Діва часто опускає руки. Представник цього знаку тяжіє до того, хто підтримує і спрямовує в потрібне русло.

Народжений під сузір'ям Терезів любить перебувати в оточенні тих, хто ним захоплюється. Він хоче бути з тим, хто розчиняється в ньому. Скорпіон завжди прагне до простоти й природності. Йому потрібен виважений і приземлений партнер. Стрілець не бажає ставати заручником серйозних зобов'язань. Він симпатизує таким же прихильникам вільних стосунків.

Козеріг часто демонструє примхливість і небажання дотримуватися встановлених правил. Він хотів би бачити поряд із собою того, хто не дозволяв би збитися зі шляху. Водолій — ексцентрична натура, яка відрізняється унікальними смаками та інтересами. Йому хочеться бачити поруч настільки ж цікавого партнера. Людина під знаком Риб схильна до бунтарства. Її приваблюють владні та вимогливі партнери, кому б Риби могли постійно заперечувати.