Гороскоп для Лева на 2023 рік / depositphotos.com

Представники знака з сімейства котячих готуються приймати подарунки від Всесвіту - майбутній рік Кролика (Кота) виявиться для вас максимально сприятливим. Головне - навчитися брати відповідальність за свої слова і дії і не перекладати її на інших людей.

Гороскоп любові на 2023 рік

Бойовий настрій - ось, що потрібно створити вогненним Левам вже на початку року. Застій закінчується - з'являються шанси для створення відносин і навіть сім'ї. Багато Левів зрозуміють, що перебувають у відносинах з "не тією" людиною. Астрологи радять спробувати змінити ситуацію, але якщо не вийде - не страждати, а відразу розходитися.

Пам'ятайте про те, що працювати над відносинами повинні дві людини, інакше це перетвориться на важку ношу. Якщо ви побачите, що партнер змінюватися не хоче - залиште його і йдіть далі самі. Також зірки радять залишити в минулому ревнощі, маніпуляції, образи і его - ці методи неефективні для створення міцного союзу.

Відео дня

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Левам категорично заборонено в новому році брати кредити або гроші в борг - ризикуєте не розрахуватися і загрузнути у фінансовій ямі. Якщо якісь кредити у вас все-таки є, то прикладіть максимум зусиль, щоб в 2023 році погасити заборгованості.

Відповідально підходьте до теми заробітку і фінансових накопичень - не витрачайте гроші даремно, відкладайте і бережіть. Якщо зможете - ведіть щоденник доходів і витрат, так вам буде простіше не здійснювати необдуманих покупок. Великі угоди і будь-які фінансові вкладення проводьте навесні і влітку - це найвдаліший час. Що стосується кар'єри, то тут також важливі наполеглива праця і цілеспрямованість - намагайтеся домагатися свого, навіть якщо здається, що справи складаються невдало. Пам'ятайте - птах щастя любить наполегливих людей.

Гороскоп здоров'я на 2023 рік

Опорно-руховий апарат - слабке місце Левів в майбутньому році. Приділіть увагу своєму здоров'ю, запишіться до лікаря або на оздоровчий спорт (йога, плавання). Менше працюйте і більше відпочивайте, інакше ризикуєте зіткнутися з ослабленням імунітету. Пийте вітаміни, частіше гуляйте на свіжому повітрі і не спілкуйтеся з негативними людьми, інакше зіткнетеся з депресією і емоційним вигоранням. Астрологи радять в першу чергу думати про себе, а вже потім - про оточуючих.

Вас також можуть зацікавити новини: