З'явився гороскоп на травень / slovofraza.com

Нам часто здається, що доля жорстока і несправедлива, тому що підкидає нам проблеми і змушує йти по визначеному шляху. Але кінець весни змінить правила.

Астрологи назвали 4 знака зодіаку, які в травні зможуть керувати долею, пише slovofraza.

Тілець

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких у травні чекають позитивні зміниТільця можна назвати найбільшим везунчиком в травні, адже у вас є всі шанси вийти на абсолютно новий рівень. Всесвіт щедро обдаровує новими можливостями і вигідними пропозиціями. Та й у представника зодіакального знаку з'являється сильний внутрішній стимул кардинально змінити життя. Ці два чинники стануть основою для трансформацій і створення абсолютно нового майбутнього, яке принесе вам не тільки успіх, а й щастя. Телець керує долею, тому може замовляти, який сценарій вона повинна реалізувати.

Відео дня

Лев

Довгий час Леву доводилося підкорятися Всесвіту, підлаштовуючись під обставини і лавіруючи між перешкодами і неприємностями. Але в травні все зміниться. Нарешті настав той період, коли знак зодіаку помітить позитивні поліпшення. Всі важелі управління повернуться до вас, тому за один місяць мудрий і цілеспрямований Лев доб'ється приголомшливих успіхів в особистому житті і на професійному поприщі. Найбільш значущі дні – 12-18 травня, коли потрібно вирішити важливі питання і зробити доленосний вибір. Астрологічний прогноз каже, що ви впораєтеся без проблем. Є шанс просунутися по роботі або ж створити власний бізнес.

Діва

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 27 квітня - 3 травняЗнак зодіаку Діва славиться практичністю і цілеспрямованістю. Тому, як би доля не намагалася завалити вас перешкодами та проблемами, ви без праці з усім впораєтеся і вийдіть в плюс. Всесвіт швидко помітить таке положення речей і поспішить нагородити вас успіхом у всіх справах. Насамперед, значно покращиться матеріальне становище. Це відбудеться за рахунок поліпшення загальної економічної ситуації в країні або ж ви знайдете додаткові джерела доходу. Можна переїжджати, приймати різні пропозиції по роботі над новими проектами, освідчуватися в коханні. Головне проявити активність і не боятися зробити помилку, тому що ви завжди зможете виправити. Є шанс зустріти споріднену душу.

Терези

Травень – сприятливий місяць для знака зодіаку Терези. Але вам доведеться діяти максимально швидко і активно, тому що ваш період управління долею триватиме з 15 травня. B ці дні ви замовляєте музику і здатні створити те майбутнє, про яке все життя мріяли. Тому гороскоп забороняє лінуватися і втрачати час. Краще всього вам просуватися по творчому шляху. Якщо не побоїтеся презентувати світові свої творіння, то отримаєте величезний прибуток і загальне визнання. Ваги неймовірно амбітні, так що не варто це в собі придушувати. Реалізуйте складні ідеї, співпрацюйте з цікавими і впливовими людьми, і розширюйте список корисних знайомств.