4 знаки зодіаку, які легко збрешуть вам в обличчя / mag.sigmalive.com

B зодіакальному колі можна знайти, як кришталево чесних людей, так і брехунів, які охоче або навіть випадково обведуть вас навколо пальця.

Гороскоп назве 4 знаки зодіаку, які легко збрешуть вам в обличчя, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, чиє життя кардинально зміниться до кінця квітняДля Овна брехня – це лише один зі способів не ускладнювати собі життя. Це добродушний і цілком непоганий зодіакальний представник, який може вас обманути. Але вдається до цього тільки в тих випадках, коли не хоче образити і зачепити ваші почуття. І деколи це варто цінувати, якщо не забувати, що Овен без праці ріже правду-матку в обличчя. Часом брехня допомагає Овну створити ілюзію стабільності. Правда може приносити не найприємніші новини, а зодіаку зовсім не хочеться брати на себе додаткову відповідальність. Тому він і погоджується на обман, щоб отримати бажану реакцію і утримувати контроль у будь-якій ситуації. До того ж брехня допомагає переконати співрозмовника у своїй правоті.

Відео дня

Близнюки

Знака зодіаку Близнюки часто звинувачують у брехні, і ви дійсно можете стати чудовим брехуном і маніпулятором, особливо якщо поставите собі таку мету. Але з Близнюками все набагато складніше. Важливо розуміти, що в характері цієї людини є дві протилежні особистості, які вічно витісняють один одного. До того ж, цей зодіакальний представник постійно шукає нову інформацію. На основі свіжих даних його думка змінюється. Тому він вже не вважає актуальним те, що говорив вам день або тиждень тому. Але з боку ця швидка зміна думки сприймається як обману. Але Близнюки так не вважають, тому і не намагаються якось змінитися або підлаштуватися.

Лев

Читайте такожАстролог назвала знаки Зодіаку, які зовсім не вміють дружитиЛев вважає себе гордим і благородною людиною, яка настільки величний і ідеальний, що йому немає потреби вдаватися до брехні. Так вважають і його численні прихильники і однодумці. Однак, насправді, Леви належать до категорії брехунів, вміють спритно маніпулювати оточуючими заради власної вигоди. Навіщо їм це? На базовому рівні мова йде про прикрашання правди. Лев може перебільшити свої доходи, посада або ж додати собі більше заслуг, ніж є в реальності. Це робиться для зміцнення власного іміджу. На високому рівні Лев може збрехати, щоб швидше отримати бажану посаду і домогтися авторитету в колективі.

Риби

Знак зодіаку Риби – дуже цікавий варіант брехунів. Річ у тому, що вони дійсно багато брешуть. Але є дві причини. Перша здається безневинною і полягає в тому, що ви плутаєте реальність і фантазії. Тобто, зодіакальний представник настільки глибоко занурюється у свої яскраві мрії, що деколи видає їх за правду несвідомо. Є і друга причина – навмисна. Це відбувається рідше, коли Рибам потрібно домогтися чогось важливого для них. Це може бути посада, серце вподобаної людини або розташування впливових людей. І Рибам охоче вірять, тому що ці люди здаються невинними і дуже милими людьми.