Скорпіони отримають цікаву пропозицію / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 30 квітня, все валитиметься з рук Близнюків. Пощастить лише Дівам, вони будуть радіти успіхам на роботі. Що карти Таро обіцяють іншим знакам на цей день - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам можна видихнути. Труднощі у вашому житті закінчуються. Починається біла смуга, яка подарує вам багато приємних моментів.

Телець

Карти Таро радять Тельцям приділити час своїм друзям. Тепла розмова потрібна і вам, і їм. Обов'язково виділіть кілька годин на зустріч з тими, хто вам дорогий.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає непростий день. Вони можуть серйозно зганьбитися і горіти від сорому. Приниження сильно похитне вашу віру в себе, проте цей етап потрібно пережити.

Рак

30 Квітня Ракам варто взяти ініціативу в свої руки. Не варто довго думати, якщо ви знаєте, що потрібно робити. Часом потрібно поспішати і не розтягувати все на увесь день.

Лев

Карти Таро попереджають Левів про непросте випробування. Вам доведеться подивитися в очі своєму страху. Наберіться сміливості і не тікайте від проблем.

Діва

Дівам дуже пощастить. На них чекає підвищення на роботі або ж нова посада. Можливо, вас вирішать "переманити" конкуренти. Не поспішайте відмовлятися.

Терези

Карти Таро радять Терезам зайнятися саморозвитком. Почніть читати нову книгу, подивіться гарний фільм. Вам потрібно відволіктися від рутини і трохи "напружити" себе іншими думками.

Скорпіон

Скорпіони отримають цікаву пропозицію. Можливо, вас відправлять у відрядження або запропонують тривалий переїзд в інше місто. Якщо ви хочете змін, то сміливо погоджуйтеся.

Стрілець

На Стрільців чекають випадкові зустрічі. Ви можете побачити людину, яка в минулому була для вас дуже важливою. Можливо, між вами знову спалахне пристрасть.

Козоріг

Карти Таро обіцяють Козерогам відпочинок. Намагайтеся не приймати жодних рішень. У цей день ви можете помилитися і сильно про це пошкодувати.

Водолій

30 квітня Водолії будуть сумувати. Їм доведеться усвідомити, що деякі люди можуть бути дуже злими. Однак не варто опускати руки, в світі є місце і для доброти.

Риби

Рибам карти Таро обіцяють романтичний вечір. У цей день вони можуть зустріти свою долю. Не пропустіть шанс на щастя.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найревнивіші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: