Гороскоп на 29 серпня по картах Таро / ru.depositphotos.com

Езотерики розповіли, що вівторок, 29 серпня, принесе всім знакам Зодіаку. Детальний гороскоп для кожного з вас - читайте далі.

Овен

У цей день ви захочете втекти від усіх і побути наодинці з собою. Насправді, це дуже хороша практика для тих, хто хоче розібратися в собі. Вона вам не завадить.

Відео дня

Телець

Ви звикли до стабільності, тому непередбачені обставини вибивають грунт з-під ваших ніг. Постарайтеся не нагнітати обстановку, краще сконцентруйтеся на чомусь хорошому.

Близнюки

У вас дуже довго спала пристрасть до життя і до коханої людини. Завтра вона прокинеться і знайде таку силу і міць, що ви будете готові на все. День обіцяє бути дуже цікавим.

Рак

Ви можете черпати натхнення з різних джерел, проте часом ви лінуєтеся. Саме тому вам може здаватися, що у вашому житті все не так, як повинно бути. Подумайте про це.

Лев

У вашому житті назрівають глобальні зміни. Напружилися? А даремно. Можете видихнути з полегшенням, бо всі вони будуть пов'язані тільки з хорошими подіями. Ваше життя починає налагоджуватися.

Діва

Ви раптом можете відчути страх. Насправді, він нічим не обгрунтований, просто в цей день проявиться ваша тривожно-недовірлива натура. Постарайтеся гнати геть погані думки.

Терези

Вам належить ухвалити важливе рішення, проте зробити це буде складно. Виною тому внутрішні коливання, які часто не дають вам спокою. Покладайтеся на свою інтуїцію.

Скорпіон

Не всі розмови з оточуючими в цей день будуть приємними. Однак астрологи радять вам не брати все близько до серця. Думка людей не завжди відповідає реальності.

Стрілець

Кожен кінець - це початок чогось нового. Тому сміливо відпускайте минуле і йдіть назустріч своїм мріям і цілям. У вас все вийде, якщо ви нарешті звільнитеся від того, що тягне вас вниз.

Козоріг

У вашому житті відбудуться позитивні події, які наблизять вас до мети. Ви отримаєте те про що давно мріяли. Однак не варто покладатися тільки на долю, продовжуйте старанно працювати.

Водолій

Перед вами відкриються нові горизонти. Дуже важливо, щоб ви скористалися шансом, наданим вам самим Всесвітом. Він допоможе вам реалізуватися.

Риби

А ось на Риб в цей день чекає болісне розставання, яке здатне увігнати їх в тривалу депресію. Зірки радять вам звернутися за допомогою до близьких, вони підставлять вам своє плече.

Вас також можуть зацікавити новини: