Для Овнів розставання з близькою людиною стає трагедією, поділилася астролог / фото flickr.com/numerologysign

Для представників одного з вогняних знаків Зодіаку – Овнів, навіть найкоротше розставання з близькими людьми стає трагедією.

Овни товариські життєлюби, вони легко звикають до людей, і тому їм тяжко відпускати їх від себе, розповіла астролог Людмила Булгакова tsn.ua.

Експерт зазначила, що після розставання з кимось Овни не можуть зосередити увагу на роботі та серйозно помиляються.

Відео дня

"…Вони з нетерпінням очікують нової зустрічі: лічать дні, постійно телефонують і пишуть повідомлення…", – сказала співбесідниця.

Астролог додала, що розставання ненавидять Риби й Діви. За її словами, коли Риби зустрічають того, кого вважають своєю долею, то дуже сильно прив'язуються до цієї людини й зовсім не хочуть від себе відпускати.

Булгакова повідомила, що Діви спокійно переживають "швидкісні прощання", але до серйозної розлуки ставляться як математики.

"…ретельно прораховують усі можливі ходи, щоб зрозуміти, чи можна було її уникнути, чи стосунки спочатку виявилися приреченими. Представники знака не заспокояться, доки не розв’яжуть таке рівняння…", – поділилася експерт.

Читайте такожТільки два дні для починань: астролог назвала загрози майбутнього тижняРаніше Людмила Булгакова говорила, що у Риб, Тельців та Раків у житті на першому місці знаходиться сім'я. Астролог зазначила, що Риби відсунуть кар’єру на другий план, якщо їхня друга половинка зможе забезпечувати високий рівень життя.

Довідка УНІАН. Рибами називають людей, які народилися з 21 лютого до 20 березня, Овнами – тих, хто святкує день народження з 21 березня до 20 квітня, а Дівами – народжених з 24 серпня до 22 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини: