Знахарка каже, що Путін прагне заволодіти світом / фото REUTERS

У російського президента Володимира Путіна виявили серйозне онкологічне захворювання, але його "заряджають" люди з магічними здібностями.

Про це заявила карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, передає "Апостроф".

Путін, каже вона, розуміє, що "його дні вже пораховані" - це він нібито відчуває по собі та власному організму.

Відео дня

"Людина прагне заволодіти світом. І грає у шахи. Не тільки з нами, а з Європою. І, на жаль, шахівниця - це наша територія (Україна - ред.), на якій він грає з Америкою, з НАТО у шахи. Але зараз перед ним патова ситуація", - заявила знахарка.

Читайте такожЕкс-депутат Держдуми РФ сказав, чим сьогодні небезпечний Путін

Вона також стверджує, що на Путіна неодноразово скоювали замахи.

"Я скажу вам головне - не лише за Путіна шамани займаються магією в Кремлі, і недаремно на Кремлі висить пентаграма, ще й червоного кольору. На це є магічна причина. Вона червона, тому що кривава. Завжди Росія була з імперськими амбіціями", - заявила Мочіовські.

"Я думаю, що робилися певні амулети-обереги, які захищали Путіна. Шаман може зарядити свій амулет як позитивом, так і негативом. Той шаман, який піде проти Путіна, може поміняти програму амулету з захисною енергетикою в астралі в будь-яку хвилину - тоді людина починає чахнути. Його час прийде, і він не за горами", - резюмувала вона.

Як повідомляв УНІАН, раніше російський журналіст та історик Роман Попков заявив, що Путін вважає себе одним з господарів світу - це проблема для сусідніх з РФ країн.