Гороскоп для Діви на січень 2022 / depositphotos.com

Другий місяць зими натякає представникам земного знака, що ось прямо зараз - найкращий час для того, щоб розслабитися і отримувати задоволення від життя. Особливо щедрою удача буде для представників творчих професій, іншим краще приділити час сім'ї.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Дотримуйтесь балансу між впевненістю і зарозумілістю / фото ua.depositphotos.com

Протягом усього місяця Діви будуть "цвяхом програми". У вас вийде проявити всілякі таланти і здібності. Однак чим далі - тим складніше буде підкорятися вказівкам і виконувати правила. Це загрожує конфліктами з колегами і керівництвом. Тримайте себе в руках і не забувайте, що перебуваєте в суспільстві різних людей.

Сонце сприятливо по відношенню до Нептуну, це відіб'ється на проявах вашої оригінальності. Не бійтеся озвучувати навіть найсміливіші ідеї - вони будуть почуті і високо оцінені впливовими людьми.

Відео дня

Зірки обіцяють підтримку і благополуччя для представників творчих професій, а також для тих, хто працює з дітьми. Найкраще, що ви можете зробити - навчитися шукати нові методи вирішення завдань, а не діяти за шаблоном. Якщо все зробите правильно, то у третій декаді побачите бажаний результат.

Гороскоп кохання на січень 2022

Більше часу проводите з рідними / фото ua.depositphotos.com

Самотні Діви до 29 січня повинні бути уважнішими - ретроградна Венера не дасть вам насолодитися романами. Швидше за все, в обранцеві ви розчаруєтеся, не зумівши знайти спільну мову. Намагайтеся ставитися до нових знайомств легко і невимушено, не будуючи ніяких планів, тоді на вас чекає приємне дозвілля і світлі емоції.

Читайте такожТри знаки Зодіаку люблять ненависну домашню роботу – астрологПредставники знака, які вже знаходяться у відносинах, за порадою зірок повинні більше часу приділяти своїй другій половинці. Якщо виникає сварка, не розвивайте її, а згадуйте хороші моменти. Тепло і підтримка - ось, що зміцнить відносини в цьому місяці.

Сімейних Дів це теж стосується - подружнє життя неможливе без розсудливого ставлення до подій. Навіть якщо у вас або у вашого партнера складний період, пройдіть його разом, а не окремо. Крім того, знайдіть час для спілкування з дітьми або старшими родичами - це точно не буде зайвим.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Вибирайте активні види спорту / Фото: depositphotos

Січень для Дів ознаменується прекрасним самопочуттям і бадьорістю духу. Навіть якщо "підхопите" застуду - не переживайте, вилікуєтеся швидко. Головне - звертатися до лікаря, а не до знахарок.

Астрологи рекомендують приділити особливу увагу серцю і судинам, здати аналізи і пройти обстеження. Це необхідно, щоб точно знати, в якому стані знаходиться ваше здоров'я.

Якщо говорити про спорт, то оптимальний варіант - фітнес або гімнастика. Від виснажливих занять в тренажерному залі езотерики рекомендують відмовитися. Вибирайте той вид тренувань, який більше пов'язаний з активністю, ніж з важкою працею.

Вас також можуть зацікавити новини: